Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tieto videá hovoria za všetko! Hviezdy musia naozaj tvrdo makať, aby mali vytúžené telo!
Zdielať na

Tieto videá hovoria za všetko! Hviezdy musia naozaj tvrdo makať, aby mali vytúžené telo!

Herci a herečky musia pre rôzne úlohy nabrať svalovú hmotu a tráviť tak hodiny vo fitku. Mnohé z nich radi zdieľajú videá zo svojho cvičenia na svojich sociálnych sieťach. Často pre inšpiráciu ostatným, ale aj preto, že chcú ukázať, že si ich telo vyžaduje tvrdú drinu, kým sa dostane do vytúženej formy.

Chris Hemsworth

Chris patrí medzi jedných z najviac vymakaných mužov v Hollywoode. Keď sa pozriete na jeho cvičenie vo fitness centre, hneď pochopíte prečo.

https://www.instagram.com/p/BRfb9OwhabA/?utm_source=ig_embed

Elsa Pataky

Podobne je na tom aj Chrisova manželka Elsa Pataky. Táto španielska herečka má dokonalé telo aj po troch deťoch. Od Chrisa je dokonca o sedem rokov staršia, no nikto by to na ňu nepovedal.

https://www.instagram.com/p/BW-HjOcHOGz/?utm_source=ig_embed

Jake Gyllenhaal

Keď sa Jake pripravoval na úlohu vo filme Bojovník, bolo jasné, že jeho denný cvičebný plán bude zahŕňať najmä box, ku ktorému si postupne našiel cestu a stal sa jedným z jeho najobľúbenejších športov.

Jason Momoa

Jeho obľúbenou aktivitou je lezenie. Jeho rada znie, že každý by mal počúvať svoje telo a jesť to, čo mu káže. Jason, nevieme či to zaberá naozaj u každého, ale za pokus to stojí.

https://www.instagram.com/p/BY7WR7Fne6q/?utm_source=ig_embed

Gal Gadot

Gal pohyb baví. Strieda boxovanie, cvičenie s ťažkými váhami, lezenie a kardio. Zjavne sa jej táto kombinácia vypláca.

Ryan Reynolds

Ryan patrí medzi jedných z mála komiksových hercov, ktorí odmietli v kostýme nosiť výplne, aby ich svaly vyzerali lepšie. Musel teda poriadne makať, aby sa vyrovnal svojim kolegom.

Josh Brolin

Predstaviteľ Thanosa a Cablea mal ťažkú úlohu, keď musel byť v dvoch filmoch hneď po sebe, čo v najlepšej forme. Na svoj Instagram pridáva veľa videí zo svojho cvičenia, mnohé z nich dokazujú jeho vtipnú povahu.

https://www.instagram.com/p/BhFYzsynT4_/?hl=sk&taken-by=joshbrolin

Alicia Vikander

Z útleho dievčaťa sa v priebehu pár mesiacov stala bojovníčka Lara Croft. Alicia cvičila dvakrát denne, pričom prvý tréning mala ešte pred natáčaním, za východu slnka.

Najčítanejšie