Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koľko peňazí dokážu minúť herečky za jeden večer? Toto je 10 najdrahších šiat na červenom koberci!
Zdielať na

Koľko peňazí dokážu minúť herečky za jeden večer? Toto je 10 najdrahších šiat na červenom koberci!

Je samozrejmé, že Oscary nie sú lacnou záležitosťou ani pre hostí, ktorí na ne sú pozvaní. Herečky sú niekedy ochotné dať za šaty na túto udalosť roka nemalé sumy peňazí. V niektorých prípadoch tieto šaty dostali alebo si ich len požičali. Koľko stáli najdrahšie šaty na oscarovom červenom koberci?

​10. Anne Hathaway

V roku 2011 si Anne obliekla červené šaty značky Valentino za 80 000 dolárov. Jej outfit dopĺňali požičané šperky od Tiffany & Co. za neuveriteľných 10 miliónov. V ten rok Oscarov dokonca moderovala a vystriedala pri tom celkovo 8 šiat.

bustle.com

​9. Cate Blanchett

Cate priznala, že v roku 2014 minula na Oscary dokopy 18 miliónov dolárov, no šaty od Armani Privé tvorili len 100 000 z tejto astronomickej sumy, zvyšok boli šperky a iné doplnky.

ibtimes.com

8. Charlize Theron

Jednoduché šaty značky Dior Couture boli vyrobené presne pre ňu. Mala ich na sebe oblečené v roku 2013. Boli vyšívané kryštálmi a aj preto bola ich suma 100 000 dolárov.

vikisecrets.com

​7. Jessica Biel

V roku 2013 sa na červenom koberci objavili ešte jedny šaty s hodnotou 100 000 dolárov. Mala ich na sebe oblečené herečka Jessica Biel. Šaty značky Chanel doplnila šperkami od Tiffany & Co.

fashionsizzle.com

​6. Kate Winslet

Kate zvolila nezvyčajnú zelenú a vďaka tomu si jej šaty zapamätali mnohí. V roku 2007 zaplatila 100 000 dolárov za šaty od Valentina a bola vyhlásená za najlepšie oblečenú hivezdu večera.

alux.com

5. Audrey Hepburn

Audrey išla v roku 1954 na Oscary v upravenej verzii šiat z jej filmu Prázdniny v Ríme. Pôvodná cena týchto šiat síce nie je známa, no v roku 2011 boli vydražené za 131 292 dolárov.

pinterest.com

4. Elizabeth Taylor

Ikonická Elizabeth Taylor mala na odovzdávaní Oscarov v roku 1970 oblečené šaty od návrharky Edith Head. Aj keď ich skutočnú hodnotu neprezradila, šaty sa v roku 1999 vydražili za 167 500 dolárov a odborníci si myslia, že to má veľmi blízko k ich skutočnej hodnote.​

pinterest.com

3.Cate Blanchett

Áno, Cate je v tomto rebríčku dvakrát so šatami z toho istého módneho domu - Armani Privé, s ktorými spolupracuje už dlhé roky. Šaty boli kompletné pokryté Swarovkého kryštálmi a ich hodnota je 200 000 dolárov.

screenertv.com

2. Nicole Kidman

Róbu s neuveriteľnou sumou na cenovke mala na sebe Nicole Kidman. Christian Dior Haute Couture pre ňu navrhol šaty za 2 milióny dolárov a stali sa legendou odovzdávania Oscarov.

pinterest.com

​1.Jennifer Lawrence

Jennifer mala na Oscaroch v roku 2013 požičané najdrahšie šaty v histórii. Stáli neuveriteľné 4 milióny dolárov. Herečka v nich však počas priameho prenosu spadla, čo Dior Couture urobilo dobrú reklamu, nakoľko sa o šatách veľa písalo.

elle.com

Najčítanejšie