Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najštýlovejší muži Hollywoodu: Vyhrala britská elegancia!
Zdielať na

Najštýlovejší muži Hollywoodu: Vyhrala britská elegancia!

Majú veľa peňazí a fanúšikovia ich sledujú deň čo deň. Musia preto vedieť, čo je práve "in" a čomu by sa mali, naopak, vyhnúť. Herci to majú o niečo ťažšie, nakoľko mužská móda je veľakrát ešte komplikovanejšia ako tá ženská.

Gary Oldman

Gary reprezentuje klasický britský štýl. Je známy tým, že kombinuje staršie veci s najnovšími módnymi výstrelkami. Jeho mierne punkový výzor sa premenil na bohémsky a vďaka tomu vyzerá, že sa vo svojich veciach cíti komfortne. Za jeho špecialitu sa považujú šály a kravaty.

wsbuzz.com

Jonah Hill

Jonah sa stal ikonou pre svoj mestský štýl, no napriek tomu vie stále ohúriť aj na červenom koberci. Za posledné roky drasticky zmenil imidž, nechal si narásť bradu aj vlasy a výrazne schudol.

gq-magazine.co.uk

Eddie Redmayne

Eddie sa dokáže výborne obliecť na každú príležitosť, či už ide o formálne alebo neformálne udalosti. Napriek tomu to dokáže poňať s ľahkosťou a tak vôbec nevyzerá, že by sa snažil, no sú za tým hodiny stylingu. :-)

gettyimages.co.jp

​Cillian Murphy

Írsky herec Cillian Murphy za roky pôsobenia v hereckej sfére dokázal, že má vkus, najmä čo sa týka výberu oblečenia a to nielen na červenom koberci. Vždy pôsobí vkusne a elegantne.

esquire.com

​Ryan Gosling

S prirodzeným šarmom a sebadôverou dokáže Ryan vytvoriť z akéhokoľvek kúsku oblečenia štýlový odev. Veľa mužov vyzerá na červenom koberci výborne, no Ryan to dokáže aj mimo neho.

looklive.com

​Donald Glover

Donald spôsobil v mužskej móde prevrat. Jeho osobitý štýl zaváňa 70. rokmi a stále vyniká z davu. Či už má na sebe sako, havajskú košeľu alebo vintage koženú bundu.

pospsugar.com

​Michael Fassbender

Michael má veľmi čistý a profesionálny štýl a možno práve pre to vyzerá najlepšie v klasických čiernych oblekoch, ale omnoho viac nás vie prekvapiť svojimi farebnými experimentmi.

gq-magazine.co.uk

Ryan Reynolds

Na Ryana by to možno mnoho ľudí nepovedalo, ale tento herec sa zaujíma o módu minimálne tak ako jeho manželka Blake Lively. Dokáže perfektne zladiť a vrstviť kusy oblečenia a svoj vzhľad z času na čas oživí okuliarmi, ktoré len podčiarknu jeho výber.

gq-magazine.co.uk

​Andrew Garfield

Andrew si po rozchode s Emmou Stone pravdepodobne najal nového stylistu. Na červenom koberci pôsobí skromne, no nosí na sebe len tie najlepšie obleky. Posledný rok strávil v britskom divadle a štýlu sa naučil možno aj tam.

messofadreamerdesign.blogspot.sk

Jeff Goldblum

Jeff bol stále známy svojím štýlom, no nikto nečakal, že si ho bude udržiavať aj v 65 rokoch. Najlepšie na tom je, že len kopíruje svoj vkus spred 20 rokov.

gq.com

Matt Smith

Tvár značky Burberry – Matt Smith má celkom jednoduchý vkus, no nemá presne zadefinovaný štýl. Cez deň ho môžete vidieť v dennom obleku a v noci zase v roláku s reťazou okolo krku a práve to je na ňom výnimočné. V časopise GQ sa umiestnil na prvom mieste najštýlovejších mužov sveta!

pinterest.com

Najčítanejšie