Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Alicia Vikander a Michael Fassbender majú vzťah snov! Toto je 10 dôvodov prečo!
Zdielať na

Alicia Vikander a Michael Fassbender majú vzťah snov! Toto je 10 dôvodov prečo!

Zdroj: accessonline.com

Alicia a Michael sú jeden z najtalentovanejších párov v Hollywoode. Napriek tomu, že tvoria pár už nejaký ten rok, spolu sa na verejnosti ukazujú len veľmi málo. A práve pre to vždy, keď sú spolu dokážu potešiť nejedného fanúšika. Prinášame vám 10 dôvodov, prečo je ich vzťah taký skvelý.

1. Navzájom si chvália svoju prácu 

Alicia sa priznala, že ešte pred tým, než podpísala zmluvu na filme The Light Between Oceans sa do tejto snímky zamilovala. "Vedela som, že Michael chce hrať Toma a myslím si, že bol na to najvhodnejší. Bola som z toho veľmi nervózna. Vďaka nemu to však išlo ľahšie," povedala Alicia. Naopak Michael si myslí, že to bola práve Alicia, ktorá ho donútila hrať lepšie. "Bol som veľmi vystrašený, keď prišla Alicia. Bola taká nebojácna. Vedel som, že sa musím sústrediť len na tú úlohu, rovnako ako ona," prezradil.

vogue.com

​2. Ich spojenie vidia aj ich kolegovia

Režisér spomínaného filmu ich prirovnal k basketbalovým legendám Michaelovi Jordanovi a Scottiemu Pippenovi, práve pre ich spoluprácu. "Bolo úžasné vidieť , ako sa tí dvaja navzájom podporujú a tlačia sa do lepších výkonov," povedal. 

3. Nikdy spolu nekráčali po červenom koberci, pokiaľ išlo o odovdzávanie cien

V roku 2016 bola Alicia nominovaná na Oscara za Dánske dievča a Michael za Stevea Jobsa. Vážia si svoju prácu a preto vedeli, že obaja budú musieť filmy odprezentovať na červenom koberci samostatne a tak naňho aj dorazili. Venovali sa každý svojmu filmu. 

people.com

​4. Mimo kamier a fotografov už sedia stále pri sebe 

Presne tak, ako to bolo v roku 2016 počas odovzdávania Zlatých glóbusov. 

uk.news.yahoo.com

​5. V roku 2016 si venovali jeden dlhý zamilovaný pohľad na festivale v Benátkach, čím všetko potvrdili 

vogue.com

​6. Úsmev na Michaelovej tvári, keď Alicia vyhrala Oscara hovoril za všetko 

vogue.com

​7. Dokonca sa pred kamerami aj pobozkali, čo je u nich veľmi nezvyčajné 

usmagazine.com

​8. Vedia si strážiť súkromie

"Myslím si, že sme sa jasne vyjadrili o tom, že niektoré veci si držíme v súkromí. Bolo by to krásne zdielať, no niečo si držíme len pre seba," povedal Michael. 

9. Prekvapili nás svadbou na Ibize

Aj pár mesiacov po ich svadbe o nej vieme stále málo. Vzniklo len pár paparazzi fotiek a svadba sa konala v malom kruhu známych v eko-hoteli. 

seeibiza.com

​10. Alicia je Michaelovou najväčšou fanúšičkou 

"Myslím si, že je jeden z najúžastnejších hercov, s ktorými som doteraz pracovala. Pracoval už na viacerých filmoch, no hneď, ako sa pustil do práce so mnou, chcel vedieť môj názor. Bolo to veľmi milé," prezradila Alicia. 

Najčítanejšie