Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba v šestnástich? Tieto celebrity skočili do chomúta vo veľmi mladom veku!
Zdielať na

Svadba v šestnástich? Tieto celebrity skočili do chomúta vo veľmi mladom veku!

Takmer každý si v mladosti myslel, že si vezme svoju prvú lásku života. Ktoré hviezdy to však naozaj urobili? A ako to dopadlo?

Macaulay Culkin

Macaulay mal len 18 rokov, rovnako ako jeho vtedajšia manželka, keď si povedali svoje áno. Bolo to v roku 1998. Rozvod nasledoval po dvojročnom manželstve. 

shared.com

Demi Moore

Keď mala Demi Guynes 18 rokov, vzala si muzikanta Freddyho Moora, ktorý mal vtedy 29 rokov. Rozviedli sa po 5 rokov od uzavretia manželstva a Demi si už nikdy nezmenila priezvisko. ​

shared.com

Marilyn Monroe

Len v 16 rokoch si Marilyn zobrala za muža rodinného priateľa Jamesa Doughteryho, aby sa tak vyhla pobytu v sirotinci. Manželstvo im vydržalo 5 rokov. James v roku 1990 povedal, že si žiadnu Marilyn Monroe za ženu nezobral. Podľa neho to bola Norma Jean, čo bolo Marilyne rodné meno.

shared.com

​Drew Barrymore

Drew bola stále rebelka. Zasnúbená bola už keď mala 16 rokov. Tento vzťah však nevydržal, no v roku 1994, keď mala 19 rokov, si zobrala za muža 31-ročného majiteľa baru Jeremyho Thomasa. Rozviedli sa po dvoch mesiacoch a trvalo jej ďalších 5 mesiacov, než sa znova vydala. 

shared.com

​Cher

Speváčka a herečka si vzala za muža 29-ročného Sonnyho Bona, keď mala 18 rokov. Vzali sa v roku 1964. Vychovali spolu jedno dieťa a po šiestich rokoch nasledoval rozvod. 

shared.com

Elizabeth Taylor

Hollywoodska herečka si vzala dediča siete hotelov Hilton, keď mala 18 rokov. Po roku boja s manželovým alkoholizmom, závislosťou od hazardných hier a násilníckom správaní podala žiadosť o rozvod. 

shared.com

Najčítanejšie