Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Herci, ktorí mali špičkovú kariéru a milióny fanúšikov, no rozhodli sa robiť zlé filmy a takmer o všetko prišli!
Zdielať na

Herci, ktorí mali špičkovú kariéru a milióny fanúšikov, no rozhodli sa robiť zlé filmy a takmer o všetko prišli!

Predstavte si, že máte pred sebou veľmi sľubnú kariéru, no potom príde film, ktorý vám ju úplne zruší. Presne toto sa stalo týmto hercom a doteraz nevedia nájsť cestú späť k špičkovým filmom.

Taylor Lautner

Taylor sa zviditeľnil najmä pre svoju postavu v ságe Twilight, kde si získal srdcia mnohých. Na dráhu béčkových filmov ho zaviedla snímka Únos. Napriek tomu, že film nebol až takým prúserom, čo sa zárobku týka, Taylorov herecký talent by ste v ňom len ťažko hľadali. Odvtedy sa snaží napraviť si reputáciu, no všetky jeho filmy už majú len veľmi slabé hodnotenia. 

Demi Moore

Demina kariéra začala v strede 80. rokov a už na začiatku 90. rokov bola jednou z najlepšie platených herečiek tej doby. Netušila však, že úloha, pre ktorú tak drela ju zastaví pred tým, aby sa stala jednou z najlepších herečiek všetkých čias. Pre film Striptíz makala Demi vo fitku každý deň a naučila sa tancovať pri tyči a napriek tomu takmer nikoho neohúrila. Snímka si vyslúžila 6 Zlatých malín a stala sa tak najhorším filmom celej dekády. Dokonca ani film G.I. Jane, v ktorom Demi excelovala ju už nedokázal zachrániť pred upadajúcou kariérou. 

imdb.com

​Brendan Fraser

Toto je prípad, keď jedna úloha herca preslávila a rovnako ho aj poslala do zabudnutia. Brendan bol síce slávny aj dávno pred hitom Múmia, ale až táto snímka z neho urobila celosvetovo známu tvár. Pokračovanie bolo tiež hitom a vyzeralo to tak, že všetko ide správnym smerom. Až kým neprišla tretia časť, ktorá bola úplne šialená, sklamala divákov a Brendanova kariéra skončila. Až do roku 2014 hral tento herec ročne v niekoľkých úlohách, no žiadna mu nepomohla vrátiť sa na výslnie. 

eightieskids.com

​Nicolas Cage 

Nicolasova kariéra bola na vrchole pri filmoch ako Vampire's Kiss alebo Tvárou v tvár. Avšak po filme Rituál šlo všetko z kopca. Napriek neúspechu sa Nicolas nevzdal a pokračoval v nakrúcaní filmov. Jeho snímka z roku 2011 Smrtonosná jazda bola ďalším prúserom a odvtedy získal ešte niekoľko Zlatých malín

podcastingthemsoftly.com

Lindsay Lohan

Každý vedel, že Lindsay má našliapnuté na skvelú kariéru a pre mnoho dôvodov to nevyšlo. Ale až film Viem, kto ma zabil bol posledným zbohom, aby sa uchytila vo filmovom priemysle. Všetky jej filmy po tom boli jednoducho zlé. 

imdb.com

Najčítanejšie