Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
René Štúr zverejnil video z nakrúcania rozprávky Perinbaba a dva svety: Takto ho Jakubisko "potetoval"!
Zdielať na

René Štúr zverejnil video z nakrúcania rozprávky Perinbaba a dva svety: Takto ho Jakubisko "potetoval"!

Zdroj: Archív: René Štúr

Aj obľúbený slovenský herec René Štúr je súčasťou dlhoočakávaného filmu Perinbaba a dva svety. Pre televíziu JOJ sa exkluzívne podelil o spomienku s režisérom Jurajom Jakubiskom.

"Moja postava je taký lotor. Hrali sme bratstvo, mali to byť takí poloviční ninjovia, ale samozrejme, v ponímaní pána Jakubiska. On si nás takto vymyslel. Je úžasné, že Jakubisko dokáže stále prekvapovať. Pre tento film vymyslel ovocie, ktoré má semienka a keď tie semienka niekto zje, dokáže sa rozpamätať na veci, ktoré zabudol," hovorí René, predstaviteľ hlavnej zápornej postavy vo filme Perinbaba a dva svety. 

"Mali sme kostýmovú skúšku a Jakubisko si predstavoval, že títo krkavčí bratia by mali mať na sebe niečo nakreslené, niečo s bojovou tematikou. Maskérky nám nakreslili niečo na bokoch, no jemu sa to zdalo málo. "Vytetoval" mi takého obrovského krkavca, kreslil to sám pán Jakubisko. Je to veľmi milá spomienka," priznáva René. Na spomínané "tetovanie" sa môžete pozrieť aj vo videu. 

"Táto Perinbaba je iná, ale sú tam spojovacie body s prvou časťou. Tento príbeh je o potomkovi, ktorý putuje svetom a koná dobro. Ja si myslím, že by sme mu mali držať palce," odkazuje fanúšikom Perinbaby. V galérii uvidíte pár záberov, ktoré počas nakrúcania zhotovil René. 

Perinbaba a dva svety príde do našich kín už 7. decembra!​

Súvisiace články

Najčítanejšie