Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Volali sme s Milanom Ondríkom: Vypočujte si jeho bezprostredné emócie po získaní ceny!
Zdielať na

Volali sme s Milanom Ondríkom: Vypočujte si jeho bezprostredné emócie po získaní ceny!

Slovenský herec získal významné herecké ocenenie v Karlových Varoch.

Porota 54. karlovarského festivalu ocenila z dvanástich filmov hlavnej súťaže šesť snímok. Víťazom sa stal bulharský film Otec. Divácku cenu si odniesol dokument Olgy Sommerovej o Jurajovi Suchom. Čestné trofeje si prevzali kameraman Vladimír Smutný a americká herečka Patricia Clarkson.

Aj Slovensko sa môže pochváliť veľkým úspechom. Hrdí sme na nášho populárneho herca Milana Ondríka. Ten si domov odniesol sošku v kategórii najlepší herec. Cenu získal za česko-slovenský film Nech je svetlo.

Dominika Petráková

​V rannom spravodajstve televízie JOJ sa moderátorom podarilo s Milanom telefonicky spojiť a opýtať sa na jeho bezprostredné reakcie. Napriek skorej hodine rád odpovedal na všetky otázky a prezradil aj to, kde momentálne ukrýva túto cennú sošku. "Cena je na schodoch v krabici, dobre ukrytá pred deťmi," prekvapil osadenstvo Ranných novín.

Ján Proner

​Pre Milana Ondríka bolo okrem získania Krištáľového glóbusu veľkým úspechom aj uznanie od ľudí po premiére. 10 000 divákov ocenilo tvorcov obrovským potleskom, čo dojalo aj samotného herca k slzám.

Viac informácii, ktoré prezradil tento úspešný herec, si pozrite vo videu hore.

Súvisiace články

Najčítanejšie