Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sukničkár James Bond: Ktoré ženy prešli posteľou Daniela Craiga?
Zdielať na
BOND

Sukničkár James Bond: Ktoré ženy prešli posteľou Daniela Craiga?

Herec mal ako agent 007 hneď niekoľko mileniek.

V najnovšej bondovke Spectre, ktorú môžete vidieť už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke, sa okolo Jamesa Bonda krúti zmyselná Léa Seydoux i sexi veteránka Monica Bellucci. Aké sú ale skutočné ženy, ktoré prešli životom herca Daniela Craiga?

1991 - 1994: Fiona Loudon

Reprofoto/Mirror

​Fiona Loudon bola prvou manželkou známeho herca. Škótsku herečku si vzal po krátkom vzťahu v roku 1992, ale manželstvo dlho nevydržalo. Už o dva roky sa dvojica rozišla. Napriek krátkemu vzťahu ale majú spoločnú dcéru Ellu.

1996 - 2003: Heike Makatsch

Reprofoto/Mirror

​Nemecká herečka a speváčka bola po boku agenta 007 takmer osem rokov. Polovicu tohto času pritom spolu aj žili. Vzťah ale tiež nevydržal a mohlo za to vraj Danielovo neúnosné pracovné vyťaženie.

2004: Kate Moss

Kate Moss vrátila ofinu do kurzu.

Kate Moss vrátila ofinu do kurzu.

Pinterest

​Aj topmodelka Kate Moss sa objavila po boku slávneho herca. Vzťah s kráskou síce Daniel popieral, ale časom na verejnosť unikli nahrávky ich telefonických rozhovorov, ktoré ich city potvrdili. Daniel vyšiel s kožou na trh, keď topmodelke vyznal lásku a priznal, že ju miluje.

2005: Sienna Miller

Reprofoto/Mirror

​Rovnako Daniel Craig zatĺkal aj vzťah so Siennou Miller, avšak po rokoch ich romancu potvrdila samotná herečka. A vôbec neprekážalo, že v čase, kedy mala dvojica aférku, Sienna randila s kolegom Judom Lawom.

2005 - 2010 Satsuki Mitchell

Reprofoto/Mirror

​Daniel spoznal americkú producentku počas nakrúcania filmu Zvieracia kazajka. Vzplanul k nej natoľko silnými citmi, že spolu vydržali päť rokov. Dokonca ich vzťah zašiel tak ďaleko, že Satsuki požiadal o ruku. Neskôr krásku ale poslal k vode kvôli svojej súčasnej manželke.

2010: Rachel Weisz

Profimedia

​Rachel Weisz bola úspešnejšia vo vzťahu s Danielom Craigom ako jej predchodkyňa. Stala sa jeho druhou manželkou. S držiteľkou Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Nepohodlný sa vzali v roku 2011 a aj po niekoľkých rokoch je dvojica stále zamilovaná.

Skvelého Daniela Craiga môžete vidieť už dnes o 20:35 hod. na JOJke v bondovke Spectre!