Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Piráti z Karibiku 5: Nový japonský trailer láka fanúšikov na návrat Elizabeth Swan!
Zdielať na

Piráti z Karibiku 5: Nový japonský trailer láka fanúšikov na návrat Elizabeth Swan!

Zdroj: Disney

Alebo je to všetko inak? Je možné, že sa iba jedná o cestu do spomienok jej syna Henryho alebo milovaného manžela Willa Turnera...

V ďalšom pokračovaní svojich fantastických dobrodružstiev sa kapitán Jack, ku ktorému sa šťastie opäť raz nemilosrdne obrátilo chrbtom, ocitá tvárou v tvár bande smrtiacich pirátskych duchov pod vedením strašného kapitána Salazara (Javier Bardem), ktorým sa podarilo uniknúť z Diablovho trojuholníka a ktorých jedinou túžbou je pripraviť o život každého piráta - a najmä Jacka. Jackovou jedinou nádejou na prežitie je bájny Poseidonov trojzubec, ale ak má mať šancu ho nájsť, musí presvedčiť k spolupráci Carinu Smyth (Kaya Scodelario), geniálnu a krásnu astronómku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námorníka a člena kráľovského námorníctva. Jedine s ich pomocou má kapitán Jack, zvierajúci v rukách pevne kormidlo, svoje zúfalo ničotnej a schátralej lode, nádej nielen zvrátiť nepriazeň osudu, s ktorou sa poslednou dobou potýkal, ale tiež zachrániť si život v konflikte s najmocnejším a najdesivejším protivníkom, akému bol kedy nútený čeliť. (Oficiálny text distribútora)

Disney

Ako je to teda s návratom krehkej a nebojácnej Elizabeth sa dozvieme 25. mája, keď bude mať piata (a možno posledná časť Pirátov) oficiálnu premiéru;)
Poster k filmu (bez Elizabeth...)

Poster k filmu (bez Elizabeth...)

Disney

Aktuálny medzinárodný trailer oživil postavu Elizabeth Swan. Prečo?

Je to iba nostalgická spomienka?

Je to iba nostalgická spomienka?

Disney

Najčítanejšie