Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aké filmy zabavia v tomto čase nielen vaše deti, ale aj vás? Tieto si nesmiete nechať ujsť!
Zdielať na

Aké filmy zabavia v tomto čase nielen vaše deti, ale aj vás? Tieto si nesmiete nechať ujsť!

Školy a krúžky sú zavreté. Ako teda vyplniť čas so svojimi deťmi, s ktorými ste zavretí celý deň doma? Tieto filmy potešia nielen ich, ale aj vás!

Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon

Blízke stretnutie tretieho druhu s najobľúbenejším ovčím stádom v Shaunovom novom filmovom dobrodružstve. Držte si klobúky, vydávame sa na vzrušujúce, dojemné sci-fi dobrodružstvo z Mossy Bottom Farm až do hlbokého vesmíru.

Gruffalo

Gruffalo, polhodinový animovaný film, vychádzajúci z klasickej obrázkovej knižky, rozpráva čarovný príbeh o myšiakovi, ktorý chodí po lese a hľadá oriešok. Stretáva troch predátorov, ktorí ho chcú zožrať - líšku, sovu a hada. Aby prežil, musí odvážny myšiak použiť svoj dôvtip.

Malá princezná

Sára žije so svojím ockom kúzelným životom v exotickej Indii. Iba však do okamihu, keď je jej otecko povolaný do vojenskej služby. Sáru potom pošlú do internátnej školy v New Yorku. Dievčatko si samozrejme na prísne predpisy a disciplínu nemôže zvyknúť. Čerpá však silu aspoň z vedomia, že pre svojho ocka bude vždy malou princeznou. Svojou odvahou, predstavivosťou a láskavosťou prekonáva ťažkosti, ktoré sa jej stavajú do cesty a menia jej život, rovnako ako osudy ľudí okolo nej.

Paddington and Paddington 2

Paddington nie je len taký obyčajný medvedík. Keď zemetrasenie zničí jeho domov, pošle ho teta do Londýna, aby tu našiel novú rodinu. Sám a opustený na paddingtonskej stanici pomaly zisťuje, že život vo veľkomeste nie je úplne taký, ako si ho predstavoval. Našťastie ale stretne rodinu Brownovcov, ktorá sa ho ujme. Kdekoľvek sa medvedík objaví, začnú sa diať neuveriteľné veci. Svojimi bláznivými nápadmi často prevráti celý dom hore nohami a spôsobí neskutočný chaos. Svojím úsmevom a dobrým srdcom si však nakoniec získa srdce celej rodiny.

Spy Kids: Špióni v akcii

Scenár Roberta Rodrigueza vracia diváka do čias, kedy si veľké filmové dobrodružstvo mohla užívať celá rodina spolu. Rodriguez chcel tentoraz vytvoriť zábavný a dobrodružný film, na ktorý by mohol zobrať aj svoje deti. A tak sa vo Spy Kids vrútil do budúcnosti spoločne s neuveriteľnými špeciálnymi efektmi a nespútanú fantáziou.

Baby šéf

Baby šéf je v skutočnosti veľký boss. Navonok síce pôsobí ako roztomilé batoľa, ale vnútri je to ostrieľaní biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo teraz deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. O to rýchlejšie rastú výsledky konkurenčnej spoločnosti Šteňa a.s. Baby šéf sa musí so svojimi pomocníkmi vydať na špeciálnu misiu za záchranou rodičovskej lásky.

Angry Birds vo filme

Film vás zavedie na ostrov, kde žijú nelietavé, ale inak veľmi šťastné vtáky. Keď však na ostrov dorazí záhadná zelená ošípaná, musí táto skupinka zistiť, čo majú prasiatka za lubom a svoj ostrov pred nimi zachrániť.

Grinch

Rozprávka, ktorá sa stala filmovou vianočnou klasikou, dostala svoj animovaný remake, ktorý sa môže stať klasikou pre vaše deti. Nechýbajú samozrejme silné emócie a humor.

Ralph búra internet

Tento film je viac vzrušujúci a ešte chytrejší ako pôvodný. Je to ako pozerať sa na verziu histórie vášho internetového vyhľadávania, ktorú by vám nevadilo, že ju uvidia aj vaše deti.

Hugo a jeho veľký objav

Toto dobrodružstvo so živou akciou je mimoriadne podhodnotené. Skvelý režisér, Martin Scorsese, dokonca zoskupil hviezdne obsadenie: Asu Butterfielda, Chloë Grace Moretz, Bena Kingsleyho, Judea Lawa, Sashu Barona-Cohena a Christophera Leeho.

Koralína a svet za tajnými dverami

Film mal premiéru v roku 2009, ale zostáva nadčasovým. Nádherná, strašidelná, vtipná a čudná Koralína, je ako mix rozprávky Alenky v ríši divov a fantázie Davida Cronenberga.

Najčítanejšie