Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto nikto nečakal: Dlhý čas to dokázali tajiť pred celým svetom!
Zdielať na

Toto nikto nečakal: Dlhý čas to dokázali tajiť pred celým svetom!

Zdroj: profimedia.sk

Miley Cyrus a Liam Hemsworth majú novinu, ktorá už vlastne ani nie je novinou! :-)

Celým svetom preletela správa, že Miley Cyrus a Liam Hemsworth sa vzali! Nemôžeme však ani povedať "gratulujeme novomanželom", pretože k svadobnému obradu prišlo pred šestimi mesiacmi.

Vieme, že Miley perfektne hrala dvojitý život ako Hannah Montana, ale nikto nečakal, že takýto tajný život bude mať aj reálne. Im blízky človek potvrdil, že títo dvaja sa v apríli vzali: "Bola to veľmi intímna ceremónia v ich dome v Malibu. Prítomní boli len najbližší ľudia a boli jediní, ktorí o tom vedeli. Miley a Liam o tom nechcú hovoriť na verejnosti a neplánujú to ani v blízkej dobe zmeniť."

profimedia

Tento pár sa rozišiel v roku 2013, keď sa z Miley, dovtedy známej ako Disney hviezda, stala pop diva. Znovu sa však dali dokopy v januári 2016. "Myslím si, že všetko má svoj čas. Vtedy som nevedela, či to bude definitívny koniec alebo sa k sebe niekedy vrátime. Jediné, čo som vedela je to, že som na správnej ceste." Povedala Miley.

Podľa jej slov sa museli rozísť, aby mali vzťah, aký majú dnes: "Myslím, že je skvelé, ak sa ľudia rozídu a následne sa dajú späť dokopy. Vtedy viete, že k sebe naozaj patríte, ale mali ste aj čas byť sami. Ak ste totiž neustále s jednou osobou, neviete presne, kým naozaj ste."

Miley dokonca napísala pieseň o svojom vzťahu s Liamom. V jednej časti pesničky Malibu sa hovorí: "Nikdy by som ti neverila, keby si mi pred troma rokmi povedal, že budem písať túto pieseň."

;index=2&list=RDEMmrarl7_z9pg0mZwT3HAQgg

Dnes vyzerajú Miley a Liam šťastnejšie ako kedykoľvek predtým.

Im blízky človek prezradil viac: "Liam nikdy neprestal Miley milovať. Len načasovanie im nevyšlo. Obaja potrebovali dozrieť. Liamova rodina mala Miley vždy veľmi rada. Teraz je ich vzťah pevný a sú neskutočne zamilovaní.

instragram

Najčítanejšie