Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jedna krajšia ako druhá! Dwayne Johnson môže byť na svoje dcéry hrdý!
Zdielať na

Jedna krajšia ako druhá! Dwayne Johnson môže byť na svoje dcéry hrdý!

Zdroj: SITA

V Hollywoode chcú ísť deti často v stopách svojich slávnych rodičov a zdá sa, že práve to chce aj dcéra Dwaynea Johnsona, Simone.

Nie, nebije sa v zápasníckom ringu ako jej otec, ale pomaly si buduje meno v zábavnom priemysle. V skutočnosti sa dočkala pocty na tohtoročnom udeľovaní Zlatých glóbusov!

Dwayne Johnson s dcérou Simone

Dwayne Johnson s dcérou Simone

NBC

​Simone bola otcovým hosťom na mnohých udeľovaniach cien a tieto skúsenosti chce zúročiť. Každý rok organizátori ceremoniálu Zlatých glóbusov vyberajú potomka nejakej celebrity, aby akciu moderoval. Tento rok, pri príležitosti 75. výročia Zlatých glóbusov, vyhlásili moderátorku akcie po prvý raz aj za veľvyslankyňu týchto cien a táto pocta sa ušla práve 16-ročnej Simone. Stala sa tak prvou ambasádorkou Zlatých glóbusov v dejinách. Pre Simone, ktorá práve začína svoju modelingovú kariéru, to bola skvelá príležitosť zviditeľniť sa.

Simone Johnson

Simone Johnson

David Livingston

Simone tiež zverejnila radu, čo jej dal jej slávny otec ohľadom práce a to: "Bav sa a ži pre daný moment.“ Ak niekto vie niečo o zábave a šťastí v Hollywoode, tak je to práve Dwayne Johnson.

Simone Garcia Johnson sa narodila zo vzťahu s jeho bývalou manželkou, Dany Garciou,  ktorá bola manažérkou zápasníkov. Pár sa stretol, keď bol Johnson futbalovým hráčom na Univerzite v Miami.

Dwayne Johnson s dcérou Simone a bývalou manželkou

Dwayne Johnson s dcérou Simone a bývalou manželkou

Zimbio

​Johnson a Garcia sa zobrali v roku 1997 a Simone sa im narodila v roku 2001. O 6 rokov neskôr sa rozišli, no ostali blízkymi priateľmi. Johnson momentálne chodí s hudobníčkou Lauren Hashian a majú ročnú dcérku Jasmine.

Dwayne Johnson s dcérkou

Dwayne Johnson s dcérkou

PopSugar

​V Kinosále sme zvedaví, ako sa bude dariť jeho staršej dcére v modelingu a či sa jej podarí presadiť v šoubiznise :-)

Najčítanejšie