Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V akých filmoch sa najbližšie objavia herci z 50 odtieňov sivej? Máme všetky podrobnosti!
Zdielať na

V akých filmoch sa najbližšie objavia herci z 50 odtieňov sivej? Máme všetky podrobnosti!

Zdroj: etonline.com

Fenoménu 50 odtieňov sivej už možno odzvonilo, no niektorí herci, ktorí hrali v týchto snímkach majú ešte stále veľa práce. Sú žiadanejší, než kedykoľvek predtým! Pozrite sa na zoznam filmov najviac vyťažených hercov.

Dakota Johnson

Dakotu čakajú naozaj zaujímavé projekty, medzi nimi aj snímka Bad Times at the El Royale, v ktorej sa objaví spolu s Chrisom Hemsworthom. Premiéru by mal tento film mať na konci roka. Zatiaľ neznámy dátum premiéry má film Suspiria režiséra Lucu Guadagninoho a ide o jeden z najdesivejších filmov, v ktorých Dakota zatiaľ hrala. Z trochu iného súdka bude snímka The Peanut Butter Falcon. Príbeh o dobrodrúžstvach mladého chlapca Zaka, ktorý má Downov syndróm je skôr alternatívnejším filmom, s ktorými má však Dakota mnoho skúseností. V roku 2019 príde do kín jej zatiaľ posledný oznámený film. The Translation of Wounds je snímka o barmanovi, ktorý zodvihne zabudnutý telefón a všetko sa skomplikuje. V tejto snímke tiež uvidíme Armieho Hammera a novú hollywoodsku hviezdu Zazie Beetz.

Jamie Dornan

V porovnaní s Dakotou má Jamie pripravených približne raz toľko projektov. Medzi nimi aj drámu Untogether, ale tiež novú verziu Robina Hooda, v ktorej spoločne s Taronom Egertonom a Jamiem Foxxom znova oživia túto legendu už na konci novembra. Možnosť vidieť ho budeme mať aj v televíznom filme My Dinner with Hervé o francúzkom hercovi Hervém Villechaizem, odohrávajúcom sa v 70-tych rokoch. Hlas prepožičia jednej z postáv v pokračovaní rozprávky Trolovia a pustil sa aj do televíznej minisérie Death and Nightingales z írskeho vidieku koncom 19. storočia. Spolu so Samom Claflinom budú hrať po smrti túžiacich zabijakov vo filme Borderland, ktorý je momentálne posledným na zozname Jamieho pripravovaných projektov.

Rita Ora

Okrem veľmi dobre rozbehnutej speváckej kariéry pokračuje Rita Ora aj v tej filmovej. Spolu s Carrie Fisher sa objaví v snímke Wonderwell o mladom, 12-ročnom dievčati, ktoré objaví magický portál. Vďaka nemu sa jej splní najväčšie prianie a stane sa dospelou. Svoj hlas tiež prepožičia jednej z postáv v animáku Detective Pikachu, v ktorom hlavnú postavu bude dabovať Ryan Reynolds, z čoho usudzujeme, že pôjde o veľkú zábavu.

vulture.com

Eric Johnson

Pomstychtivý Anastasin šéf je v skutočnosti veľký sympaťák s kopou pracovných ponúk. Po skončení 50 odtieňov sa objaví po boku Luka Evansa, Daniela Brühla a Dakoty Fanning v jednej časti minisérie The Alienist, ktorá sa natáčala v Budapešti. Ďalšou minisériou je detektívka Caught, kde sa objaví ako dôležitejšia postava. Pre Erica sa so seriálmi roztrhlo vrece a tak ho môžeme vidieť aj v populárnom Dear White People. Čo sa filmov týka, objaví sa v snímke A Simple Favor spoločne s Blake Lively a Annou Kendrick, ktorá bude mať premiéru v októbri.

vulture.com

Najčítanejšie