Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bradley Cooper odhalil, ktorá rocková hviezda ho inšpirovala vo filme Zrodila sa hviezda!
Zdielať na

Bradley Cooper odhalil, ktorá rocková hviezda ho inšpirovala vo filme Zrodila sa hviezda!

Keď sa Bradley Cooper dozvedel, že bude hrať vo filme Zrodila sa hviezda, hneď vedel, na ktorú svetovú rockovú hviezdu sa chce podobať.

Na začiatku Bradley spolupracoval s hlasovým trénerom, aby sa hlasovo priblížil k hercovi Samovi Elliottovi. Bolo to ešte pred tým, než vedel, že Sam Elliott bude hrať vo filme jeho staršieho brata. Keď sa Bradley konečne stretol so Samom, najprv mu zahral zvuk toho, ako chce vo filme znieť a až potom ho poprosil, aby sa k nemu vo filme pridal. Vyzerá to tak, že Bradley mal presnú predstavu aj o tom, na koho by sa mala jeho postava, Jackson Maine, podobať.

Podľa všetkého to má byť frontman skupiny Pearl Jam - Eddie Vedder. V jednom z rozhovorov Bradley prezradil, že letel za Eddiem do Washingtonu, aby ho sledoval a naučil sa jeho maniere. "Išiel som do Seattlu a strávil som s Eddiem 4-5 dní.  Položil som mu asi 9000 otázok a poradil mi veci, ktoré robia len hudobníci, čisto len z estetického hľadiska a vnútorného fungovania. Bol úžasný," povedal Bradley.

vanityfair.com

Keď sa však Bradley opýtal, či by si chcel Eddie vo filme zahrať a zaspievať, dočkal sa negatívnej odpovede. "Povedal mi, že to nemám robiť," smial sa Bradley. 

vanityfair.com

Ak ste film videli, určite vás zaujala úvodná scéna, počas ktorej Jackson Maine spieva pieseň Black Eyes pred stovkami ľudí. Na túto scénu Bradley poprosil muzikanta Willieho Nelsona, aby mu uvoľnil zopár minút z ich koncertu. Willie Nelson dal Bradleymu presne 8 minút na to, aby natočil celú scénu na prvýkrát. O tom, že Bradley je dobrý herec, sme vedeli už dávno, no v úlohe režiséra a speváka nás prekvapil a vieme si predstaviť, že by sa tomu mohol venovať aj naďalej. 

Súvisiace články

Najčítanejšie