Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Byť manželkou Toma Cruisa môže byť hotové peklo. Podmienky, ktoré si kládol sa nedali zniesť!
Zdielať na
Fenomény

Byť manželkou Toma Cruisa môže byť hotové peklo. Podmienky, ktoré si kládol sa nedali zniesť!

Zdroj: focus.de

Tom Cruise mal počas svojho života 3 manželky, všetky boli herečky a so všetkými sa rozviedol, keď mali 33 rokov. Mnohí si myslia, že za jeho rozvodmi stojí hlavne jeho viera, scientológia, ktorú mu predstavila jeho prvá manželka – Mimi Rogers.

Tom sa úplne neočakávane rozviedol s Nicole Kidman po takmer desiatich rokoch manželstva, podľa jeho slov pre „neprekonateľné rozdiely“. Rozvodu podľa Nicole nepredchádzali hádky ani žiadne varovné signály. Herec podal žiadosť o rozvod v decembri, pred desiatym výročím ich manželstva.

Na začiatku roka však Nicole zistila, že čaká s Tomom dieťa, no zo stresu z rozvodu, potratila. Spolu si počas vzťahu adoptovali dve deti, momentálne sú obe oddanými scientológmi a takmer vôbec sa nestretávajú s Nicole.

Napriek tomu, Nicole nikdy neoľutovala manželstvo s Tomom. V čase, keď sa zoznámili mala len 22 rokov a tvrdí, že žili len jeden pre druhého. Počas vzťahu však mala pochybnosti najmä o sebe.

vogue.co.uk

„Stala som sa slávnou veľmi mladá. Bola som slávna preto, že som bola manželkou niekoho slávneho. Cítila som, že som hviezdou len pre toto spojenie. Nepokladala som svoje prvé filmy za veľmi dobré, a preto som sa stále snažila byť v úzadí. Myslela som si, že si nezaslúžim byť tam, kde som bola. Keď sme šli na odovzdávanie Oscarov, mala som pocit, že som tam len preto, aby som ho podporovala. Cítila som, že mojou úlohou je dať si krásne šaty a byť viac videná ako počutá.“

Na druhej strane, jeho posledná ex-manželka Katie Holmes vzťah s Tomom prežívala oveľa horšie. Ak si myslíte, že to bola láska na prvý pohľad, mýlite sa. Manželstvu predchádzal "konkurz" u ostatných scientológov a vo výbere nebola sama. Objavili sa tam vraj aj iné herečky, napríklad Scarlett Johansson a Jessica Alba. Počas tehotenstva nechodila k doktorovi, ale po celý čas ju sledovali doma.

Katie musela podpísať zmluvu, v ktorej sa písalo napríklad o tom, že počas pôrodu nesmie kričať ani rozprávať. Po rozvode to však mala ešte ťažšie. Až päť rokov nemohla o vzťahu s Tomom v médiách vôbec hovoriť, mala dovolené nájsť si nového priateľa, no nemohla to verejne priznať ani ho predstaviť ich dcére Suri.

gala.de

V Hollywoode je však verejným tajomstvom, že sa Katie dlhodobejšie stretáva s hercom Jamiem Foxxom. Po prvý raz sa verejne spolu objavili na party pred odovzdávaním cien Grammy.

usmagazine.com

Naposledy bol Tom Cruise spájaný s herečkou Vanessou Kirby, známou zo seriálu The Crown a ukáže sa po jej boku v Mission: Impossible - Fallout. Fotky z natáčania dokazujú, že k sebe majú naozaj blízko, no herečka klebety zatiaľ popiera. 

thesun.co.uk

​Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie