Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Máme odpoveď: Aký vzťah má Nicole Kidman s deťmi z manželstva s Tomom Cruiseom?
Zdielať na

Máme odpoveď: Aký vzťah má Nicole Kidman s deťmi z manželstva s Tomom Cruiseom?

Keď si prevzala Zlatý glóbus, poďakovala len svojim mladším dcéram. Connorovi a Isabelle nie!

Nicole Kidman zažila úžasnú noc na Zlatých glóbusov, keď získala cenu za najlepšiu herečku za úlohu v seriáli Veľké malé klamstvá. Po tom, ako prijala toto ocenenie, prehovorila o sile žien v súvislosti s hnutím Time's Up, aby sa už skončilo sexuálne obťažovanie a nastala rodová rovnosť. Potom sa prihovorila ku svojim dvom dcéram, ktoré má s manželom Keithom Urbanom, pričom zažartovala, že ju môžu sledovať ešte na obrazovke. "To znamená, že moje dcéry sú stále hore, tak, Sunny a Faith, milujem vás!"

Zatiaľ čo jej reč bola plná emócií, Nicole naschvál nepoďakovala svojim dvom starším deťom, Connorovi a Isabelle, ktorých si adoptovala počas svojho manželstva s Tomom Cruiseom. Nicole, ktorá v septembri vyhrala aj cenu Emmy, neodhalila presný dôvod, no pravdepodobne to má niečo spoločné so scientológiou.

Leah Remini neskôr zistila, že keď sa pýtala Isabelly a Connora na ich vzťah s matkou, Bella povedala, že sa vyhýbala kontaktu s mamou, pretože ju považovala za "supresívnu osobu", čo je urážlivý výraz scientológov pre nečlenov cirkvi.

Keď sa Isabella vydávala, na slávnostnom ceremoniáli nebol prítomný ani jeden z jej rodičov. Pár žije v Londýne v pokornom životnom štýle, kde pracuje ako kaderníčka a make-up umelkyňa.

https://www.popsugar.com/

​​Connor tvrdí, že má so svojou adoptívnou matkou pevné puto: "Milujem moju mamu, je mi jedno, čo hovoria ľudia. Viem, že medzi mnou a mamou je všetko v poriadku, mám ju veľmi rád. Moja rodina znamená pre mňa všetko."

Connor pracuje ako DJ a žije na Floride, v blízkosti hlavného sídla cirkvi scientológov.

Súvisiace články

Najčítanejšie