Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mal naozaj Freddie Mercury priveľa zubov? Zistite, aký šialený príbeh sa za tým skrýva!
Zdielať na

Mal naozaj Freddie Mercury priveľa zubov? Zistite, aký šialený príbeh sa za tým skrýva!

Zdroj: www.popsugar.com

Aj keď to znie neuveriteľne, je to pravda.

Ak ste videli biografický film o kapele Queen, Bohemian Rhapsody, potom isto viete, že výkon Ramiho Maleka, ktorý stvárnil Freddieho Mercuryho má potenciál na získanie mnohých filmových ocenení. Upriamte pozornosť na jednu konkrétnu scénu, kde Freddie osloví Briana a Rogera po ich koncerte a spýta sa ich, či sa k nim môže pridať. Ich odpoveď bola jasná: "Nie s takýmito zubami, kamoš." Pamätáte sa, čo odpovedal Freddie? "Narodil som sa so štyrmi rezákmi navyše". Neuveríte, ale je to skutočne pravda!

V reálnom živote mal Freddie naozaj štyri ďalšie zuby v zadnej časti úst, ktoré mu tlačili na tie predné. Práve jeho predkus mu spôsoboval mnohé problémy so sebavedomím: "Vždy si svoje zuby zakrýval hornou perou, alebo si skrýval ústa rukou," povedal jeho asistent Peter Freestone. Preto herec, Rami Malek, nosil po celý rok pred natáčaním zubnú protézu, aby si zvykol s ňou rozprávať a spievať.

magic.co.nz

​Pomysleli by ste si, že so všetkou slávou a bohatstvom, ktoré Mercury mal, si mohol nechať svoj úsmev opraviť. No on sa bál akéhokoľvek zákroku, pretože mohli nastať rôzne zdravotné problémy v dôsledku čoho mohol stratiť svoj ikonický hlas. A to nehodlal za žiadnych okolností riskovať!

Súvisiace články

Najčítanejšie