Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rami Malek je ako Freddie Mercury neuveriteľný! Ako to dokázal?
Zdielať na

Rami Malek je ako Freddie Mercury neuveriteľný! Ako to dokázal?

Zdroj: magic.co.nz

Rami Malek hrá svoju životnú rolu. Aspoň zatiaľ to tak vyzerá. Uvidíme ho ako legendu a frontmana skupiny Queen, Freddieho Mercuryho.

Podľa prvých záberov pôjde o naozaj dôveryhodné zobrazenie nielen celej skupiny, ale najmä Freddieho Mercuryho, ktorého stvárnil 37-ročný Rami Malek. Aké to bolo zhostiť sa takej dôležitej úlohy?

"Stále som sa vracal k jeho rozhovorom a vystúpeniam, aby som pochopil jeho rôzne stránky. Je zrejmé, že na javisku je veľmi odvážny, až priam drzý bavič. A potom je tu on, ako ľudská bytosť, ktorá je za zatvorenými dverami sama sebou. Bola to výzva už len pochopiť, kto ten človek bol. Bol niekto, kto vyrastal v Zanzibare, študoval v Bombaji, po návrate do Zanzibaru ušiel od svojej rodiny a presťahoval sa do Londýna. Tento typ detstva je symbolom niekoho, kto hľadá svoju identitu," povedal Rami. 

imdb.com

Toto pozorovanie umožnilo Ramimu nájsť cestu k vernému zobrazeniu známeho speváka. Bol tomu taký oddaný, že ešte pred nakrúcaním odletel do Londýna, aby si urobil vlastný prieskum a šiel po stopách Freddieho Mercuryho. Navštevoval štúdia, hovoril s členmi kapely, čítal knihy a sledoval videá. 

imdb.com

Napriek Ramiho snahe bolo s filmom veľmi veľa problémov. V druhej polovici natáčania vyhodilo štúdio režiséra Bryana Singera, pretože sa viackrát neukázal na pľaci. Mnoho ľudí tiež začalo mať podozrenie, že táto snímka nezobrazuje Freddieho sexualitu v správnom svetle. "Z celého srdca môžem povedať, že nedovolím, aby tento film ostal nedokončený. Zakaždým, keď bol na pľaci nejaký problém, povedal som si: Čo by urobil Freddie? Ručím vám za to, že by našiel cestu, ako to dokončiť," prehlásil Rami.

Najčítanejšie