Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šok a trápenie: Anna Faris tvrdí, že zdravotné problémy jej syna zmenili celý jej život!
Zdielať na

Šok a trápenie: Anna Faris tvrdí, že zdravotné problémy jej syna zmenili celý jej život!

Malý Jack sa narodil predčasne, o deväť týždňov skôr.

Keď Anna Faris zistila, že je tehotná, bola nadšená a spolu s manželom Chrisom Prattom sa tešila na privítanie svojho prvého dieťatka. Bohužiaľ, budúcnosť nebola taká bezproblémová, ako dúfala.

Rovnako ako všetky matky, Anna chcela deväť mesiacov trpezlivo čakať na svoje bábätko, ale osud mal pre ňu pripravené niečo iné. Po siedmich mesiacoch jej praskla voda: "Zobudila som sa o štvrť na tri, posteľ bola celá mokrá a napriek tomu, že som cítila, že tekutina vychádza z mojej vagíny, ovoňala som ju, aby som sa ubezpečila, či to nie je moč," povedala.

http://www.shared.com/anna-faris-sons-health/2/

​V auguste 2012 musela Anna ísť na pohotovosť, kde jej sestričky podali horčík, v nádeji, že jej zastavia pôrod: "Bol to veľký šok a zrazu sa mi zmenil celý svet," povedala Anna. "Okolo mňa bolo veľa odborníkov a v tej chvíli ma popadol strach. Skutočnosť, že môj syn by mohol prísť o dva mesiace skôr, bolo desivé. Horčík síce zaberal, ale lekári mi jasne povedali, že neopustím nemocnicu, pokým sa moje dieťa nenarodí."

Po týždni v posteli Anna porodila, a tak sa Jack Pratt narodil o deväť týždňov skôr: "Keď máte zdravé tehotenstvo, nikdy ani nepremýšľate nad tým, či dostanete svojho syna po narodení do náručia, je to prirodzené. Bola som vystrašená, ale tiež som vedela, že musím byť silná."

http://www.shared.com/anna-faris-sons-health/

​Jacka odviezli na jednotku intenzívnej starostlivosti pre predčasne narodené deti. O niekoľko dní neskôr, mu začal krvácať mozog, čo znamenalo, že by mohol byť vývojovo postihnutý: "Existuje štít, ktorý si postavíte, keď vám do cesty prídu prekážky. Prevažne pre svoju vlastnú ochranu a ochranu vášho dieťaťa. Chris a ja sme robili, čo sme mohli, držali sa za ruky a čelili všetkému spolu. Jack podstúpil niekoľko chirurgických zákrokov," povedala.

O mesiac neskôr Jacka prepustili z nemocnice a mohol sa so svojimi rodičmi vrátiť domov. Stále ho však každý deň pozorujú odborníci, aby sa ubezpečili, či sa vyvíja tak, ako každé iné zdravé dieťa.

​Jack má teraz päť rokov, má problémy so zrakom a svalmi na nohách, no je považovaný za zdravé dieťa.

http://www.shared.com/anna-faris-sons-health/2/

Hoci Anna a Chris sa v auguste rozviedli, herečka povedala, že ich táto skúsenosť zblížila: "Tieto chvíle môžu byť pre páry ťažké, ale nás to spojilo," vysvetlila. "Cítili sme, že bojujeme spolu proti celému svetu."

Tento, teraz už bývalý pár, aktívne pomáha organizácií Globálnej aliancie na prevenciu predčasného pôrodu.

https://www.instagram.com/p/Be36ORYDTLs/?hl=sk&taken-by=annafaris

Najčítanejšie