Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
6 slávnych párov prezradilo tajomstvo svojho šťastného manželstva!
Zdielať na

6 slávnych párov prezradilo tajomstvo svojho šťastného manželstva!

O dlhotrvajúcich celebritných manželstvách nepočujete často, pretože pre bulvár nie sú až také zaujímavé ako tie problémové. Je však príjemné, keď sa dočítate, čo drží pokope tie šťastné páry.

Manželstvo nie je samo o sebe ľahkým, je však poučné dozvedieť sa, ako zvládnuť aj tie horšie chvíle. Tu je 6 celebritných párov, ktoré prezradili svoj recept na šťastné manželstvo.

William H. Macy & Felicity Huffman

William H. Macy &description:William H. Macy &source:Closer Weekly

​Títo dvaja sa vzali pred 20 rokmi a Macyho tajomstvo na dobré manželstvo je trochu zvláštne, ale ako sa zdá, funguje. "Nie som na to žiaden expert, ale je to podobné, ako pri hraní: Keď to necítite, predstierajte to. Milujem ženy a nepovažujem to za zlé, ľahko sa však necháte zmanipulovať. Musíte do toho vložiť všetku vašu pozornosť. Aj keď to tak necítite, predstierajte to!" Povedal herec v rozhovore pre People

Suzanne Somers & Alan Hamel

Suzanne Somers &description:Suzanne Somers &source:Zimbio

​Tento pár je spolu už 50 rokov. Suzanne dokonca vydala aj knihu o tajomstve dobre fungujúceho manželstva a to vraj spočíva v tom, že majú dvakrát denne sex, počúvajú jeden druhého, venujú si veľa pozornosti a snažia sa, aby to medzi nimi stále iskrilo.  "Moje manželstvo je veľmi romantické. Vieme len tak sedieť a popíjať tequilu. Chodíme tancovať, varíme spolu a pozeráme, ako nad oceánom svieti mesiac," povedala herečka.  

Chris Hemsworth & Elsa Pataky

Chris Hemsworth &description:Chris Hemsworth &source:PopSugar

"Už keď raz máte deti, každú chvíľu venujete práve im. Jeden pre druhého si už sotva nájdete čas. Keď je noc a deti spia, väčšinou ste už takí unavení, že aj vy dáte radšej prednosť spánku," povedal herec pre časopis GQ. 

Jessica Biel & Justin Timberlake

Jessica Biel &description:Jessica Biel &source:PEOPLE

"Vyznávame podobné hodnoty - sme za vernosť a úprimnosť," povedala herečka pre Marie Claire. "Máme radi zábavu a páčia sa nám rovnaké veci. Máme podobné zmýšľanie aj čo sa týka práce. Obom nám záleží na našej kariére a musíte byť aj trochu sebecký. Keď nájdete niekoho, kto zmýšľa rovnako ako vy, máte vyhraté!" 

Blake Lively & Ryan Reynolds

Blake Lively &description:Blake Lively &source:PopSugar

​Tento celebritný pár má naozaj hektický profesionálny život, čo spôsobuje, že spolu trávia málo času. Ich tajomstvo však spočíva v tom, že si práve nájdu čas jeden pre druhého. "Nikdy nie sme bez seba dlhšie ako jeden deň," povedala herečka.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker &description:Sarah Jessica Parker &source:PopSugar

Tento pár je spolu  20 rokov a úspech svojho manželstva pripisujú tomu, že si chránia svoje súkromie. "Nerozprávame o nás novinárom ani nikomu inému," prezradila herečka. "Nikto by nemal vynášať veci von zo svojho súkromia."

Najčítanejšie