Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Filmové bozky, ktoré sa stali nočnou morou! S kým to bolo najhoršie?
Zdielať na

Filmové bozky, ktoré sa stali nočnou morou! S kým to bolo najhoršie?

Zdroj: gabWorthy

Snívali ste niekedy o tom, že dostanete vášnivý bozk od svojho hollywoodskeho idolu? Predpokladám, že každý človek má aspoň jedného vysnívaného herca alebo herečku, od ktorého či od ktorej by chcel takýto bozk dostať. No možno už po tom nebudete až tak túžiť, keď si prečítate tento článok. Tu je osem nepríjemných bozkov, ktoré popísali sami herci.

1. Kirsten Dunst a Brad Pitt - Interview s upírom

Kirsten Dunst a Brad Pitt - Interview s upírom

Kirsten Dunst a Brad Pitt - Interview s upírom

nerdemcasa.com.br

​Ženy, ale aj niektorí muži si predstavujú, aké by to bolo, pobozkať sa s Bradom Pittom. Podľa Kirsten Dunst, ktorá ho pobozkala, keď mala 11, to však bolo odporné. “Mala som len 11. Bolo by to asi čudné, keby som povedala, že to bolo úžasné! Asi by si ľudia povedali, že som nebola celkom v poriadku."

2. Jennifer Lawrence s hocikým v mnohých filmoch

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

buzz.blog.ajc.com

​Jennifer Lawrence v Hollywoode prerazila vďaka úlohe Katniss Everdeen V Hrách o život a rýchlo sa stala jednou z najväčších hviezd. Jej bozky sa však v Hollywoode tradujú ako „uslintané“, ako tvrdí napr. Josh Hutcherson. Liam Hemsworth zas povedal, že vždy keď sa mali bozkávať, čírou náhodou Lawrence jedla predtým niečo cesnakové alebo z tuniaka.

3. Julia Roberts a Clive Owen - Dvojitá hra

Julia Roberts

Julia Roberts

whatsontv.co.uk

​Ukázalo sa, že Julia Roberts je veľkým fanúšikom sendvičov s arašidovým maslom, vďaka čomu považoval Clive Owen bozkávanie s ňou za odporné. Owen prezradil, že každá intímna scéna s Roberts bola preňho dosť náročná, pretože vraj cez prestávky hádzala do seba jeden sendvič za druhým. Nebolo to však až také zlé, pretože herečka Owena vždy varovala a dokonca si vypýtala aj mentolovú žuvačku. 

4. Shailene Woodley a Miles Teller - The Spectacular Now

Shailene Woodley

Shailene Woodley

Clevver

​Na trhu existuje veľa diétnych a výživových bylinných doplnkov, z ktorých mnohé majú vedľajšie účinky. Ukázalo sa, že práve Shailene je veľkým fanúšikom istých čínskych doplnkov, od ktorých má podľa Milesa Tellera dych ako „hovno“. A údajne ich jedla vždy predtým, ako sa mali bozkávať.

5.Tom Cruise a Thandie Newton:Mission Impossible 2

Tom Cruise a Thandie Newton - Mission Impossible 2

Tom Cruise a Thandie Newton - Mission Impossible 2

mundotkm.com

​Tom Cruise bol istý čas považovaný za jedného z najatraktívnejších mužov v Hollywoode. Zároveň bol jednou z najväčśích hviezd 90tych rokov. Počas nakrúcania Mission Impossible 2 sa však musel bozkávať s kolegyňou Thandie Newton, ktorá z toho nebola nadšená. „ Bozkávanie s Tomom Cruiseom bolo trochu hnusné a tak povediac mokré. Vždy som na konci dňa odchádzala domov s myšlienkou, koľko krát to ešte budem musieť robiť," povedala Newton.

6. Bradley Cooper a Jennifer Lawrence - Terapia láskou

Bradley Cooper a Jennifer Lawrence

Bradley Cooper a Jennifer Lawrence

vh1.com

​Lawrence má v tomto článku svoju vlastnú kapitolu, ona sama sa však sťažovala na svojich partnerov, a konkrétne na Bradleyho Coopera. Dokonca mu povedala do očí, že z jeho bozkov bola celá uslintaná! Cooper nebol z toho nadšený, kedže to na jeho adresu očividne neboli komplimenty.

7. Kate Hudson a Dane Cook - Kamarátove dievča

Kate Hudson

Kate Hudson

gabWorthy

​Kate Hudson bola kedysi kráľovnou romantických komédií a to si samozrejme vyžadovalo aj scény s bozkávaním. Danea Cooka sa raz opýtali, s kým mal najhorší bozk a bez zaváhania povedal, že s Kate Hudson. Podľa neho, pri bozkávaní s Kate Hudson intenzívne cítil cibuľu. 

8. Angelina Jolie a James McAvoy - Wanted

Angelina Jolie

Angelina Jolie

gündem

​Angelina Jolie je bezpochyby krásna žena a muži by stáli aj v rade, keby ju mohli aspoň raz pobozkať. James McAvoy si zahral po jej boku vo filme Wanted a mal tú možnosť vyskúšať si to, no nadšený nebol. “Môžem vám povedať že to bolo nepríjemné, spotené a nie príliš pekné. Bolo v tom cítiť úzkosť. Nemyslím si, že by sa Brad Pitt mohol v tom čase cítiť ohrozený," povedal McAvoy.

Najčítanejšie