Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
8 celebrít, ktoré sa zaľúbili do svojich fanúšikov (fanúšičiek)!
Zdielať na

8 celebrít, ktoré sa zaľúbili do svojich fanúšikov (fanúšičiek)!

Všetci poznáme príbehy celebrít. Zamilujú sa do druhých celebrít a potom sa rozídu. Nevzdávajte sa však nádeje, že stretnete princa na bielom koni, pretože aj to sa stáva. Mnohým "obyčajným" ľuďom sa to podarilo.

1. JOHN TRAVOLTA

ISIFA

​Kelly Preston mala iba 16, keď ju objavil módny fotograf a odštartovala svoju modelingovú kariéru, ale už vtedy vedela, čo chce od šoubiznisu a to vydať sa za Johna Travoltu. “Videla som plagát na Pomádu a vedela som, že raz budem s ním,“ spomína herečka. O 13 rokov neskôr sa zaňho naozaj vydaIa. Po tom, ako sa stretli na pľaci k filmu The Experts.

2. JULIA ROBERTS

Julia Roberts s manželom

Julia Roberts s manželom

profimedia.sk

​Julia Roberts randila s mnohými hercami a takmer sa vydala za kolegu z filmu Hráči so smrťou – Kiefera Sutherlanda, ale potom sa zrazu zamilovala do kameramana. Daniel Moder s ňou pracoval na filme Mexičan, kde si obaja navzájom padli do oka. Moder opustil svoju manželku, aby mohol byť s Roberts a ona zrušila trojročný vzťah. Táto dvojica sa vzala v roku 2002 a odvtedy sú spolu.

3. TOBEY MAGUIRE

Tobey Maguire

Tobey Maguire

Dlisted

​Pokým v roku 2003 pracoval na filme Seabiscuit – Dupot koní, návrhárka šperkov Jennifer Meyer, urobila to, čo by spravil hocikto, keby bol na pľaci so svojou obľúbenou celebritou. Predstavila sa hviezde filmu Spiderman. Odvtedy ostali v kontakte a zobrali sa v roku 2007. Tento rok sa síce rozišli, ale 10 rokov v šoubiznise je aj tak celá večnosť! 

4. KELSEY GRAMMER

Kelsey Grammer

Kelsey Grammer

NYDN

​Letuška Kayte Walsh bola údajne veľkým fanúšikom seriálov Frasier a Cheers a musela byť v riadnom šoku, keď spoznala Kelseyho Grammera. Stretli sa počas letu do New Yorku a aj keď bol Grammer v tom čase ženatý, rozviedol sa so svojou treťou manželkou a od roku 2011 je s Kayte.

5. MATT DAMON

Matt Damon s manželkou

Matt Damon s manželkou

profimedia

​Veríte na lásku na prvý pohľad? Matt Damon zjavne áno, pretože sa do svojej manželky Luciany Barroso zaľúbil, keď ju zbadal v preplnenom bare. Barroso, ktorá bola jeho fanúšikom, tam pracovala ako barmanka. Herec neskôr povedal, že to, že sa zaľúbil do "obyčajnej" ženy, bolo preňho požehnaním. 

6. REESE WITHERSPOON

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

InTouch

​Reese Witherspoon sa stretla so svojím manželom Jimom Tothom, keď pracoval v agentúre na hľadanie talentov. Herečkiným fanúšikom bol vraj dávno predtým, ako sa stretli.

7. PATRICK DEMPSEY

SITA

​Jillian Fink pracovala v kaderníctve, keď sa "McDreamy" objavil vo dverách, aby sa dal ostrihať. ​Jillian bola veľmi šťastná, pretože ho poznala z filmov ako Lásku si nekúpiš, ale v skutočnosti to bolo ešte predtým, ako sa preslávil v seriáli Klinika Grace.

8. NICOLAS CAGE

joj.sk

Hviezda filmu Pod vplyvom splnu, randila počas svojej kariéry s mnohými celebritami. Nicolas Cage bol ženatý s Patriciou Arquette aj Lisou Marie Presley. Svoje tretiu manželku, Alice Kim, však stretol, keď pracovala ako servírka. Kim ho poprosila o autogram, ale herec jej nechal aj svoje telefónne číslo. Ešte v tom roku sa vzali, bohužiaľ, sa v tomto roku rozišli.

Najčítanejšie