Polojasno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Herci, ktorí otvorene priznávajú, že videli duchov! Toto sú ich príbehy!
Zdielať na

Herci, ktorí otvorene priznávajú, že videli duchov! Toto sú ich príbehy!

Keď si myslíte, že ste jediní, kto ste vo svojom dome zažili niečo nezvyčajné, tak sa mýlite. Až 45 percent Američanov verí na duchov a patrí k nim aj množstvo celebrít. Niektoré sa podelili o svoje strašidelné príbehy.

1. EMMA STONE

Getty Images

Oscarová herečka tvrdí, že ju straší jeden z jej príbuzných. Emma nikdy nevidela svojho starého otca, ale v rodine sa dlho traduje príbeh o štvrť dolárovke. Túto mincu totiž nachádza na tých najneobvyklejších miestach. „Zanecháva ich môj starý otec. Je to určite on." Tvrdí herečka.

2. JOHNNY GALECKI

SITA

​Herec zo sitcomu Teória veľkého tresku vlastní 150 ročnú chatu, o ktorej hovorí, že v nej straší. Podľa neho sa tam dejú čudné a nevysvetliteľné veci tak často, že herec zakázal svojim hosťom hovoriť o niečom strašidelnom. Jedného večera však jeden z pozvaných hostí toto pravidlo porušil a hneď na to vybuchla žiarovka priamo nad hlavou druhého priateľa.

3. MILEY CYRUS 

Instagram

​Herečka a speváčka musela raz zo svojho bytu utiecť po tom, ako videla ducha. Cyrus počula svoju mladšiu sestru, ako kričí v kúpelni jej londýnskeho bytu. “Vošla som tam. Voda sa z ničoho nič zmenila na vrelú a obarila ju.“ Povedala pre časopis Elle. „Bola naozaj celá červená.“ Predtým, ako utiekla, Cyrus vraj zbadala malého chlapca, ako sedí na umývadle a kope nohami.

4. DAN AKYROYD

Dan Akyroyd

Dan Akyroyd

Columbia Pictures

​Herec z filmu Krotitelia duchov otvorene hovorí o tom, že verí na paranormálne javy. Dokonca tvrdí, že ho straší iná celebrita "Mama" Cass Elliott zo skupiny The Mamas and the Papas. Akyroyd kúpil jej bývalý dom a tvrdí, že v ňom straší ona a ešte jeden muž. Okrem nočného búchania a pohybujúcich sa objektov, Akyroyd sa z jedným duchom aj stretol. "Bol som sám v dome a rozhodol som sa, že si pospím. Zavrel som dvere na spálni, ale nezamkol som ich. Zobudil som sa a zbadal som dvere otvorené. Vyskočil som z postele a pozrel sa na ňu. Zbadal som, akoby niekto chcel vojsť do môjho matraca. Pomyslel som si: Keby som sa prevalil na druhý bok, priblížil by som sa k tomu. Bol by som prekvapený, keby som bol jeho typ, ale keď ste mŕtvy, beriete to, čo vám príde pod ruku.“

5. CARRIE FISCHER

Carrie Fisher

Carrie Fisher

profimedia.sk

​Zosnulá herečka zo Star Wars kedysi prezradila, že ju mesiace strašili po tom, ako jeden z jej blízkych priateľov zomrel v jej dome. Politický stratég R. Gregory Stevens zomrel na predávkovanie, keď spal v herečkinej posteli a ona celé mesiace nechala jeho šaty ležať vo svojom šatníku. V noci po tom cítila jeho prítomnosť v spálni. “Svetlá sa zapínali a vypínali. Mohla za to Stevensova nepokojná duša.” Povedala herečka.

6. KATE HUDSON A GOLDIE HAWN

Goldie Hawn a Kate Hudson

Goldie Hawn a Kate Hudson

FilmMagic

​Tieto herečky tvrdia, že dokážu vidieť mŕtvych ľudí, ale opisujú to skôr, že cítia ich dušu. Hudson má vraj dokonca metódu, ako sa správa k duchom. "Keď niečo podozrivé vidíte, povedzte tej energii, aký je rok a že sem nepatrí.“

7. KEANU REEVES

joj.sk

​Akčná hviezda zažila niečo nevysvetliteľné, keď mala len 6 alebo 7 rokov. "Pozeral som sa na vchod a zrazu som zbadal, ako v ňom plápolá kabát bez človeka a potom to zmizlo.“ Herec si myslel, že sa mu to zdalo, až kým nezbadal vystrašenú tvár svojej opatrovateľky a uvedomil si, že sa to naozaj stalo.

8. MATTHEW MCCONAUGHEY

profimedia

​Paradoxne, McConaughey promoval svoj film Ghosts of Girlfriends Past /Všetky moje ex/, keď zažil stretnutie s duchom.  Herec tvrdí, že svoj byt zdieľal s "Madame Blu," duchom bývalej majiteľky.  "Nebola šťastná,“ povedal o ich prvom stretnutí. "Otvoril som jej dvere a povedal som: Môžete behať po celom dome, ale ja tam potom nepôjdem! Každý, kto prišiel v tom čase za mnou, mi hovoril, že niekto dolu v hale sedí."

Najčítanejšie