Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ashtona Kutchera zavreli a chcel spáchať samovraždu!
Zdielať na

Ashtona Kutchera zavreli a chcel spáchať samovraždu!

Zdroj: profimedia.sk

Neuveríte, čo všetko má tento čerstvý štyridsiatnik za sebou!

1. Vlastným menom Christopher Ashton Kutcher sa narodil 7.2. 1978 v Cedar Rapids, v americkom štáte Iowa a práve dnes oslavuje 40 rokov!

2. Ashtonov otec je českého pôvodu. Starý otec z matkinej strany bol synom írskych prisťahovalcov, zatiaľ čo stará matka z matkinej strany mala českých a nemeckých predkov.

3. Kutcher má jednovaječné dvojča – brata Michaela, ktorý sa narodil so septálnou srdcovou poruchou a mozgovou obrnou.

Ashton Kutcher s bratom dvojičkou

Ashton Kutcher s bratom dvojičkou

Hello Magazine

​4. Počas strednej školy ho zatkli za to, že sa vlámal do budovy a snažil sa ukradnúť peniaze. Bol obvinený z krádeže tretieho stupňa.

5. Keď bol dieťaťom, trápil ho bratov zdravotný stav a dokonca uvažoval aj o samovražde, aby mu poskytol svoje srdce na transplantáciu.

6. Navštevoval Univerzitu v Iowe so špecializáciou na biochemické inžinierstvo s nádejou, že nájde liek na bratovu chorobu.

7. Zvykol brigádovať u svojho otca v General Mills a dokonca zametal aj podlahy.

8. Na fakulte ho objavil skaut, čo viedlo k tomu, že zanechal školu a vydal sa na dráhu modelingu, prevažne pre Calvina Kleina.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Tumblr

9. Keď v roku 1997 v Iowe vyhral súťaž o nové tváre v modelingu, rozbehla sa jeho kariéra v NY.
​10. Keď sa Chris, ako ho dovtedy všetci volali, presťahoval do NY, začal používať svoje meno Ashton, pretože v modelingovej agentúre už jeden Chris bol.

11. Kutcher bol prvým chalanom, s ktorým sa Mila Kunis bozkávala a tešila sa vraj, že to bolo s modelom od Calvina Kleina :-)

SITA

12. Dva prsty na svojej ľavej nohe má netradične zrastené.

Fešák Ashton Kutcher ma dva zrastené prsty na nohe

Fešák Ashton Kutcher ma dva zrastené prsty na nohe

celebrityplasticsurgery.tv

​13. Vlastní reštauráciu v Los Angeles, ktorá má názov Dolce.
14. Je investorom v niekoľkých ďalších reštauráciách v LA aj New Yorku.
15. Keď nakrúcal film Just Married v roku 2003, chodil s hereckou kolegyňou Brittany Murphy, ktorá už nie je medzi nami. V tom istom roku sa dal dokopy s Demi Moore.

ISIFA

​16. Údajne mal zálusk aj na Jennifer Aniston.
17. Čo sa týka jeho kariéry, 2003 a 2004 boli preňho veľmi zlé roky. Nominovali ho na najhoršieho herca za úlohy vo filmoch Cheaper by the Dozen, Just Married a My Boss's Daughter
18. Moore a Kutcher sa vzali 24. Septembra 2005 počas súkromnej ceremónie, ktorú viedol rabín v centre kabaly. Na svadbe bolo asi 150 blízkych priateľov tejto dvojice a členov rodiny, vrátane Brucea Willisa, exmanžela Demi Moore. 

19. Bol aktívnym prívržencom Kabaly a často chodil s Demi Moore na duchovné cvičenia do Izraela. Raz dokonca poznamenal, že Izrael je veľmi bízky jeho srdcu.
20. K ďalším jeho výrokom patrí: „Pravdepodobne nikdy nebudem najlepším hercom v Hollywoode, ale budem aspoň najusilovnejším.“
21. Vo voľnom čase rád beháva. Predstavuje si vraj pritom, že ho naháňajú diviaky. :-)

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

profimedia.sk

​22. Bol oddaným študentom Krav Maga, izraelského bojového umenia, ktoré je kombináciou boxu, džuda, zápasenia a bojového umenia. Krav Maga učí človeka odhaliť vo svojom nepriateľovi jeho slabosti.
23. V roku 2009 vyzval CNN do súťaže, kto získa viac followerov na Twitteri. Ashton vyhral a stal sa prvým užívateľom, ktorý dosiahol istú hranicu.
24. Ashton a jeho bývalá žena Demi Moore založili v roku 2010 Nadáciu, ktorá pracuje na zrušení sexuálneho otroctva detí.
25. Jeho debutová epizóda Dva a pol chlapa pritiahla k obrazovkám viac ako 28 miliónov divákov a stala sa tak rekordnou v celej histórii tohto seriálu.

26.  Demi Moore vyhlásila v novembri 2011, že chce ukončiť ich manželstvo. Po roku odlúčenia, Kutcher podal žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedol nezlučiteľné rozdiely. Moore podpísala papiere v marci 2013 a požiadala o alimenty. V novemberi 2013 sa definitívne rozviedli. S Milou Kunis začal randiť v apríli 2012.  Zasnúbili sa vo februári 2014.

Ashton Kutcher a Mila Kunis

Ashton Kutcher a Mila Kunis

Getty

​27. Jeho obľúbenými filmami sú Forrest Gump, Gladiátor, Vykúpenie z väznice Shawshank a Boogie Nights.
28. Keď sa pripravoval na úlohu Steva Jobbsa, pokúsil sa držať ovocnú diétu tak, ako tento počítačový guru.

29. V roku 2013 ho vyhlásili za najlepšie plateného herca americej televízie, keď zarobil 24 miliónov dolárov.
30. Kutcher je úspešným investerom niekoľkých technolgických výdobytkov ako napríklad Skype a Airbnb a v roku 2013 pracoval aj ako projektový inžinier pre Lenovo.

Najčítanejšie