Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najkrajšie fotografie Hollywoodu! Sú na nich najväčší lámači ženských sŕdc.
Zdielať na

Najkrajšie fotografie Hollywoodu! Sú na nich najväčší lámači ženských sŕdc.

Magazín Vanity Fair uverejnil výber najlepších fotografií hercov, ktoré boli fotené ešte na začiatku ich kariéry. Mnohí vyzerali dobre nielen vtedy, ale vydržalo im to až doteraz...

Michael Fassbender 

Fotka bola zachytená v roku 2010, len rok po filme, ktorý ho preslávil. Išlo o Nehanebných bastardov od režiséra Quentina Tarantina.

vanityfair.com

​Ryan Gosling 

Fotografovaný bol v júni roku 2002, dva roky pred tým než prerazil filmom Zápisník jednej lásky. Odvtedy nebolo zlého filmu, v ktorom by hral. 

vanityfair.com

Zach Galifianakis

Spoznávate ho? Síce nejde o typického hollywoodskeho sexy herca, no na fotkách od Vanity Fair je to tak! Zacha preslávila postava Alana v trilógii Vo štvorici po opici. 

vanityfair.com

​Tom Hardy 

Tom, jeden z najšarmantnejších anglických hercov, bol kedysi model. Na tejto fotografii nevyzerá ani zďaleka tak tvrdo ako pôsobí v reálnom živote, no má dobré srdce a je veľkým ochrancom zvierat. 

vanityfair.com

​Jared Leto

Herca a speváka nafotili do magazínu ešte v roku 1997. Pravdepodobne už vtedy vedeli, že z neho bude veľká hviezda. Za tie roky sa takmer vôbec nezmenil, možno za to môže aj jeho zdravý životný štýl. 

vanityfair.com

​Ben Affleck

V rovnakom roku ako Jareda, fotili aj Bena Afflecka. O rok na to získal Oscara za scenár k filmu Dobrý Will Hunting.

vanityfair.com

​Daniel Craig

Fotenie sa konalo v máji roku 2005. Jeho prvá bondovka, Casino Royal, mala premiéru v novembri 2006. "Snažím sa byť vyberavý pokiaľ ide o filmy, pretože som snob a nemám rád zlé veci," povedal vtedy o svojej práci. 

vanityfair.com

​Jake Gyllenhaal

Jake sa možno od roku 2001 zmenil, no len k lepšiemu. Stále si vyberá čoraz lepšie úlohy a nebojí sa výziev. Jeho prelomová úloha bola vo filme Donnie Darko z rovnakého roku ako je táto fotografia. 

vanityfair.com

​Russell Crowe 

Táto fotografia vznikla tri roky pred tým, než dostal Russell Oscara za film Gladiátor. Do povedomia sa však dostal vďaka úlohe v L.A. Confidential. 

vanityfair.com

​Vin Diesel

Možno ho nespoznávate, ale na fotke z roku 1999 skutočne je Vin, známy z filmov Rýchlo a zbesilo. Pribúdajúce roky mu však neubrali na šarme. 

vanityfair.com

​Channing Tatum

Channinga preslávila úloha tanečníka vo filme Let´s Dance z roku 2006. Odvtedy natočil mnoho úspešných filmov ako 21 Jump Street, Hon na líšku či Magic Mike.

vanityfair.com

​Leonardo DiCaprio 

Vanity Fair ho fotilo v roku 1995. Rok pred jednou z jeho najvýraznejších úloh vo filme Rómeo a Júlia. "Nedokážem vystáť filmy, ktoré sa neodohrávajú v realite," povedal pri tomto fotení. 

 

Najčítanejšie