Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Katie Holmes zverejnila vzácnu fotku svojej dcéry Suri. Je to jej kópia!
Zdielať na

Katie Holmes zverejnila vzácnu fotku svojej dcéry Suri. Je to jej kópia!

Zdroj: etonline.com

Pyšná mama sa na Instagrame pochválila fotografiou zo Surinej oslavy narodenín, z ktorej je dnes už veľká slečna.

„Moje dieťa je pre mňa tou najdôležitejšou osobou a jej výchova je pre mňa tou najdôležitejšou prácou. Je veľmi dôležité, aby som bola stále s ňou a ona mala stabilné detstvo. Cítim sa požehnaná tým, že robím to, čo robím, pretože nie je nič lepšie ako vidieť úspech vášho dieťaťa,“ Katie sa takto vyjadrila o výchove malej Suri vo februári 2017. Tá pred pár dňami oslávila už svoje dvanáste narodeniny!!

Na fotke, ktorú Katie zverejnila má Suri na hlave korunku s nápisom Všetko najlepšie. Táto fotografia je o to vzácnejšia, že Katie nepridáva na sociálne siete takmer nič zo Surinho života. Aj podľa tohto príspevku môžeme vidieť, že sa Suri náramne podobá na svoju mamu.

https://www.instagram.com/p/BhtfHNZHVtI/?utm_source=ig_embed

Už dávnejšie sa vyjadrila o tom, aké je to ťažké vychovávať dcéru, keď sú obaja rodičia denne sledovaní. „V dnešnom svete veľa celebrít chráni svoje deti pred bulvárom. V mojom dome vieme, že to, čo si o sebe prečítame, nie je pravdivé, tak tomu nevenujeme pozornosť. Sú oveľa dôležitejšie veci,“ povedala.

Katie si Suri veľmi stráži a na verejné udalosti ju so sebou berie len málokedy. Naposledy to bolo v decembri 2017, keď na New Yorskom Jingle Balle uvádzala vystúpenie Taylor Swift.

harpersbazaar.com

​Suri bola kedysi vďaka módnemu vkusu svojej mamy detskou ikonou, no zdá sa, že Katie po rozvode zmenila svoj postoj a svoje jediné dieťa si chráni najviac ako môže. Niet sa čo čudovať, keď má doma nádhernú mladú dámu.

Najčítanejšie