Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Charlize Theron pribrala vyše 20 kíl! Vypýtalo si to svoju daň a trpela pre to depresiami.
Zdielať na

Charlize Theron pribrala vyše 20 kíl! Vypýtalo si to svoju daň a trpela pre to depresiami.

Zdroj: stylecaster.com

Herečke sa podarilo pribrať aj vďaka tomu, že o druhej v noci jedla syrové cestoviny. Po troch týždňoch však začala mať vážne problémy.

V minulosti Charlize prešla nejednou zmenou pre filmovú úlohu, ale pribrať viac ako 20 kíl bolo aj tak nesmierne náročné. "Pribrala som niečo cez 20 kíl. Chcela som cítiť to, čo cítila tá žena a myslím si, že to bola cesta k tomu, aby som viac pochopila jej myslenie," povedala Charlize o svojej úlohe matky troch detí, ktorá nadviaže zvláštne puto s jej opatrovateľkou Tully, po ktorej je pomenovaná samotná snímka.

imdb.com

Aby sa dostala do formy, v ktorej chcela byť, musela úplne zmeniť svoje stravovacie návyky. Ako sama priznala, miestami to bolo náročné.

"Prvé tri týždne sú zábavné, pretože ste ako dieťa v cukrárni. Bola to zábava mať na raňajky fast food a k nemu dva mliečne kokteily. A potom, po troch týždňoch, to vôbec nie je také dobré. Zrazu jete obrovské množstvo stravy a stane sa z toho práca. Pamätám si, že som si uprostred noci nastvovala budík, aby som si udržala váhu. Doslova som sa zobudila o druhej v noci a mala som vedľa postele pohár so studenými syrovými cestovinami, ktoré som musela zjesť. Je ťažké udržať si takúto váhu," priznala Charlize. 

imdb.com

Napriek tomu, že jesť koľko chcete môže pre niektorých znieť ako splnený sen, Charlize z toho mala problémy."Trpela som depresiou. Po prvý raz v živote som jedla toľko potravín a vypila toľko cukru. Natočiť tento film nebolo ľahké," zdôverila sa herečka.

Charlize tiež hovorila o tom, aké náročné pre ňu bolo zhodiť tieto kilá. V minulosti už niečo podobné podstúpila pri filme Monštrum. "Viete, vaše telo je trochu iné, keď máte 27 ako keď máte 43 rokov. Môj doktor ma pred tým varoval." Podľa ukážky súdime, že s filmom sa bude môcť stotožniť väčšina mamičiek. 

Najčítanejšie