Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matky a dcéry spolu na jednom plátne. Boli si navzájom konkurenciou?
Zdielať na

Matky a dcéry spolu na jednom plátne. Boli si navzájom konkurenciou?

Len pred nedávnom sme tu mali Deň matiek. Aj v Hollywoode oslavovali tento sviatok a mnohé herečky si zaspomínali, aké to bolo hrať po boku svojich matiek.

Blythe Danner a Gwyneth Paltrow

Vo filme Sylvia hrala Gwyneth slávnu poetku Sylviu Plath a jej mama, tiež známa herečka, Blythe Danner, stvárnila, koho iného, než jej mamu. Na plátne im to fungovalo perfektne, veď svoje puto ani nemuseli predstierať.

zimbio.com

Meryl Streep a Mamie Gummer

Táto dvojica spolu hrala už v dvoch filmoch. V jednom z nich, s názvom Evening, hrala Mamie mladšiu verziu postavy svojej mamy. Vo filme Nikdy nie je neskoro sa už spolu objavili ako matka s dcérou. Mamie sa s Meryl veľmi podobajú a dúfame, že ich ešte spolu na plátne uvidíme.

sbs.com.au

Angelina Jolie a Vivienne Jolie-Pitt

V roku 2014 si získala malá Vivienne naše srdcia v snímke Vládkyňa zla. Angelina povedala, že Vivienne sa na túto úlohu dokonale hodila, pretože bola jediné dieťa, ktoré sa jej v strašidelnom kostýme nebálo. “Myslíme si, že to môže byť zábava pre naše deti, ak sa objavia po našom boku v malých úlohach, ale nechceme, aby boli hercami. To vôbec nie je našim cieľom,” povedala Angelina o výchove svojich detí.

dailynews.com

Demi Moore a Rumer Willis

Rumer má oboch rodičov hercov, a tak niet sa čomu čudovať, že sa už od malička potuluje po pľaci. Jej prvé dve úlohy boli práve vo filmoch, v ktorých hrala spolu s Demi. Najprv to bola len malá rola v snímke Teraz a potom, neskôr hrala Deminu dcéru vo filme Striptíz.

dailynews.com

Susan Sarandon a Eva Amurri Martino

Matku a dcéru si vo filme zahrali aj Susan a Eva. Išlo o snímku Rokerky z roku 2002. O 10 rokov neskôr to bol film Môj otec je šialenec, no v tomto prípade Eva hrala mladšiu verziu svojej mamy.

popsugar.com

Leslie Mann a jej dcéry Maude a Iris Apatow

Leslie má dve nádherne dcéry s producentom a režisérom Juddom Apatowom. Ten ich spolu obsadil do svojho filmu Nabúchaná aj do snímky Štyridsiatka na krku.

zimbio.com

​Diane Ladd a Laura Dern

Tieto herečky sme spolu mohli vidieť hrať viackrát, napríklad aj vo filmoch Divokosť v srdci či Popínavá ruža, za ktorý si obe vyslúžili nominácie na Oscara.

popsugar.com

​Carrie Fisher a Billie Lourd

Carrie si asi nikdy nepredstavovala, že niekedy bude hrať v Star Wars spolu so svojou dcérou Billie. Podarilo sa to vo filme Star Wars: Sila sa prebúdza a aj v Poslednom Jediovi, ktorý stihla Carrie dokončiť ešte pred svojou smrťou v roku 2016.

starwarsunderworld.com/

Najčítanejšie