Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sympaťák Woody Harrelson: Najradšej má surovú stravu a proti stresu mu pomáha objatie!
Zdielať na

Sympaťák Woody Harrelson: Najradšej má surovú stravu a proti stresu mu pomáha objatie!

Zdroj: cinema.everyeye.it

Do kín prichádza jeho nový film Solo: A Star Wars Story, ktorým sa pridal k veľkej franšíze Star Wars. Kde berie energiu a prečo musel začať pracovať viac než kedysi?

Woody žije na havajskom ostrove Maui so svojou ženou a deťmi. Najprv si tam prišiel na týždeň oddýchnuť, no ostrov si natoľko zamiloval, že tam ostal žiť. Ako sám hovorí, ľutuje, že je tak často odcestovaný na takú dlhú dobu a nemôže so svojimi troma dcérami tráviť toľko času, ako by chcel. Na druhej strane je veľmi rád, ak sa k nemu na cestách môžu pridať a niečo nové sa naučiť.

lectures.uiowa.edu

​​Boli časy, keď sa nenašiel nikto, kto by chcel dať tomuto talentovanému hercovi úlohu vo filme. Po dlhšom čase bez práce si povedal, že musí pracovať aspoň 3 roky vkuse, aby zabezpečil svoju rodinu. "Citíl som sa úplne zabudnutý, nemohol som dostať prácu. Moja prvá úloha po dlhšom čase bola vo filme Po západe slnka v roku 2004," povedal. 

Na tohtoročných Oscaroch zahviezdil jeho najnovší film Tri billboardy kúsok za Ebbingom. Čierna komédia, v ktorej hrá šéfa miestnej polície si odniesla dve sošky a Woody bol dokonca nominovaný v kategórii Vedľajšia mužká herecká úloha. "Bolo to fantastické. Je to nezvyčajné, že nezávislý film videlo toľko ľudí. Myslel som si, že urobím film, ktorý bude snáď dobrý, ak budeme mať štastie, tak výborný, ale určite ho nikto nebude vidieť. Na Oscaroch bola zábava. Uvedomil som si základné veci, ktoré nikto nerieši. Napríklad, koľko žien počas večera trpí v topánkach na vysokých opätkoch," spomínal Woody, ktorý sa tiež zaujíma aj o módu. Najradšej ľudí obdaruváva kúskami havajskej módnej návrhárky Jeanne Angelheart a medzi jeho najobľúbenejších ľudí, ktorí ho obliekajú na červený koberec, patrí Stella McCartney, z ktorej dielne mal aj oblek na Oscaroch.

Woody spolu s manželkou na tohtoročných Oscaroch

Woody spolu s manželkou na tohtoročných Oscaroch

pinterest.com

​Tento 56-ročný herec však na svoj vek vôbec nevyzerá. "Neviem či je to tým, že som vegán. Strava je určite dôležitá. Väčšinu jedla jem v surovom stave. Ak si dám varené jedlo, cítim, ako mi klesá energia. Keď som začal s mojim stravovaním, nebolo to morálne ani etické úsilie, išlo len o moju energiu," vysvetlil Woody svoj recept na mladosť. 

villains.wikia.com

Woody sa napriek tomu momentálne cíti vyhorený. Je rád každej pracovnej ponuke, no pociťuje únavu. Je to najmä pre to, že jedno natáčanie trvá aj 2 mesiace, pričom sa pracuje každý jeden deň, minimálne 12 hodín. Herec má svoj druh odbúravania stresu a možno aj pre to pôsobí stále uvolnene. Kedysi za tým stálo fajčenie marihuany, no teraz sa toho herec vzdal, najmä pre svoje pľúca. Priznal však, že počas natáčania Hier o život, sa takto často odreagoval spolu s Jennifer Lawrence. "Všetko čo robím teraz, je objímanie. Ak by som mal prestať objímať ľudí, budem vážne trpieť," priznal. 

Najčítanejšie