Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Medové týždne v luxuse! Pozrite sa, kam chodia celebrity na svadobnú cestu!
Zdielať na

Medové týždne v luxuse! Pozrite sa, kam chodia celebrity na svadobnú cestu!

Svadobná cesta má byť dovolenka, na ktorú do konca života nezabudnete. Vedia o tom aj celebrity a preto si vyberajú naozaj luxusné destinácie.

Amalfi, Taliansko

Niet sa čomu čudovať, že si mnoho celebrít vybralo pre svoju svadobnú svadbu práve pobrežie Amalfi, južne od mesta Neapol. Nachádzajú sa tam očarujúce dediny v kopcoch, citrusové háje a nádherné výhľady. Svadobnú cestu tam strávila aj herečka Reese Witherspoon s manželom Jimom Tothom či herecký pár Anna Paquin a Stephen Moyer.

travelandleisure.com

​Seychely

George Clooney a Amal Clooney si počas svojich medových týždňov užívali súkromný ostrov s výhľadom na Indický oceán.

deluxea.cz

Anguilla

Len niečo vyše 30 kilometrov dlhý ostrov s 33 plážami si obľúbil aj Orlando Bloom so svojou vtedajšou manželkou Mirandou Kerr. Do niektorých zátok sa tam dá dostať len loďou.

novacancynews.com

Bali, Indonézia

Bali je čarovné, Chris Pratt a Anna Faris, ktorí sa spontánne rozhodli pre tento ostrov v roku 2009, by vedeli rozprávať. Dá sa tam spoznávať nielen miestna kultúra, ale aj užívať si masáže olejmi či posedenie pri víne.

stastnu-cestu.sk

​Big Island, Havaj

Megan Fox a Brian Austin Green si ako miesto strávenia svojich medových týždňov vybrali rezort Four Seasons na jednom z havajských ostrovov. O program mali postarané. Ochutnávali kávu, vychutnávali si masáže a navštevovali miestne reštaurácie.

youtube.com

​Tanzánia

Do tejto africkej krajiny sa rozhodli zájsť Justin Timberlake s manželkou Jessicou Biel. Absolvovali tam jazdy na koni, prechádzku vinicami či antistresové masáže.

enchantingtravels.com

​Jazero Como, Taliansko

Alpami obklopené jazero Como navštevuje veľa hviezd. George Clooney tam dokonca vlastní dom a zúčastnil sa aj na svadbe Johna Krasinskeho a Emily Blunt, ktorú tam organizovali. Oslava sa konala na jachte, ktorá sa plavila po samotnom jazere Como.

nternationaltraveller.com

​Maldivy

Toto súostrovie prilákalo mnoho novomanželských párov. Medzi nimi boli aj Josh Duhamel s Fergie, Tom Cruise a Katie Holmes či Katy Perry a Russell Brand. Žiaľ, všetky tieto páry sú už rozvedené.

bilder.4ever.eu

Riviera Nayarit, Mexiko

Užívať si mexické slnko, popíjať margaritu a jesť tacos. Tieto aktivity sa rozhodli absolvovať počas svojej svadobnej cesty Adam Brody a jeho manželka Leighton Meester.

rivieranayarit.com

​Ostrovy Turks a Caicos

Tieto ostrovy sa nachádzajú v Karibiku a práve pre ten sa rozhodli Ben Affleck s Jennifer Garner v roku 2005. Počas oddychu mohli šnorchlovať, zájsť do wellnesu či ísť na romantický piknik. V izbe mali dokanca aj vlastnú jacuzzi.

lamacchiatravel.com

Disneyland Anaheim, Kalifornia

Hviezda seriálu Teória veľkého tresku Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting strávili svoju svadobnú cestu v Disneylande. Tento sen mnohých malých dievčat si Kaley splnila naplno, užili si popri tom aj súkromné spa.

encirclephotos.com

Najčítanejšie