Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najsexi upírske filmy: Máme dôkaz, že aj hryznutie do krku má svoje čaro!
Zdielať na

Najsexi upírske filmy: Máme dôkaz, že aj hryznutie do krku má svoje čaro!

Upíri sú záhadné bytosti, ktoré ľudí už od nepamäti zaujímali. Niet sa čomu čudovať, pôsobia tajuplne a sexy. Pred pár rokmi sme tu mali veľký ošiaľ so ságou Súmrak, existuje však oveľa viac filmov o upíroch a sú oveľa zaujímavejšie.

Dracula

V 90. rokoch natočil Francis Ford Coppola snímku o upírovi, ktorý to celé začal - Dracula. Tento film je preplnený hereckými hviezdami ako Gary Oldman, ktorý sa zhostil úlohy Draculu. Objavili sa tam aj Winona Ryder, Keanu Reeves či Monica Bellucci.

imdb.com

Interview s upírom 

Brad Pitt a Tom Cruise ako nesmrteľné krásne bytosti? Áno, v tejto snímke z roku 1994 sa to stalo skutočnosťou. Film skôr o trápení samotných upírov vydaných napospas nekonečnému životu osamote, a práve preto nesmie chýbať na zozname žiadneho fanúšika upírov. Výraz "sať niekomu krv" tu naberá úplne iný význam.

warnerbros.co.uk

Van Helsing

Ďalšia snímka, ktorá sa odohráva v tajomnej Transylvánii, no tu sa stretávame s viacerými druhmi záhadných tvorov. Nie sú to len upíri, ale aj vlkodlaci, Frankeinsteinové monštrum a rôzne iné príšery. Proti nim bojuje Van Helsing, ktorého hral Hugh Jackman. 

bloody-disgusting.com

​Od súmraku do úsvitu

Scenáristicky sa na tejto snímke podielal najmä Quentin Tarantino. Bola mu pridelená aj jedna z hlavných úloh a na plátne mu robil spoločnosť George Clooney. Jednu z upíriek si zahrala Salma Hayek. 

celebritiesstars.wordpress.com

​Underworld: Boj v podsvetí 

Vzťah Michaela a Selene vás nemôže nechať chladnými. Snímka je o láske upírky k človeku, na ktorého si vlkodlaci brúsia zuby a ona sa ho rozhodne ochraňovať.

fanpop.com

​Prežijú len milenci 

S týmto filmom sa presunieme do roku 2013. Snímka dokazuje, že aj téma upírstva sa dá spracovať v nezávislom filme. Prežijú len milenci je krásny príbeh dvoch do seba zamilovaných upírov, ktorí už na prvý pohľad patria k sebe. 

thegirlinrowk.com

​Temné tiene

Táto snímka je taká zváštna, až je sexy. Eva Green a Johnny Depp sú skvelá dvojica, na ktorej sa aj zasmejete, no tiež z nich budete mať husiu kožu.

movielistmania.blogspot.sk

​Dracula: Zrod legendy

Film z roku 2014 ukazuje niečo viac z príbehu, než sme doteraz mali možnosť vidieť v hocijakej inej snímke. Scenáristi upustili uzdu fantázie a vytvorili film vhodný od 13 rokov, no napriek tomu naháňa strach. 

missntertainment.com

​Súmrak

Ako by sme mohli vynechať jeden z najsexy upírskych filmov? Hoci je snímka považovaná za horor pre neplnoletých, z niektorých scén sme boli úplne mimo. Napríklad, keď Edward vlastnoručne zastavil auto alebo vyliezol k Belle do izby. Nehovoriac o jeho pohľadoch, ktorými nielen Bellu privádzal do rozpakov. 

cine-max.sk

Najčítanejšie