Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žila len na paradajkovej polievke a cigaretách! Pre aký film Michelle Pfeiffer takmer umrela?
Zdielať na

Žila len na paradajkovej polievke a cigaretách! Pre aký film Michelle Pfeiffer takmer umrela?

Mnohí by také podmienky nevydržali!

Medzi najikonickejšie úlohy Michelle Pfeiffer patrí rola drogovo závislej Elviry vo filme Scarface. Pri oslave 35. výročia tohto filmu priznala, čo musela podstúpiť pre to, aby sa do tejto úlohy vžila.

Scarface je snímka režiséra Briana De Palmu o kubánskom imigrantovi, ktorý sa dostane na čelo drogového kartela. Jeho lásku hrá Michelle Pfeiffer, ktorá priznala, že na to, aby sa pripravila na úlohu závisláčky od kokaínu musela podstúpiť mesiace hladovania.

glamamor.com

“Hrala som drogovo závislú, tak som sa tomu musela prispôsobiť aj fyzicky. Film sa mal natáčať približne tri až štyri mesiace. Chcela som sa za ten čas stať štíhlejšou. Problémom však bolo, že natáčanie sa natiahlo na šesť mesiacov. Už som chcela skončiť s hladovkou, pretože pre jednu scénu vo filme som musela byť úplne chudá, no keďže sa natáčanie predlžovalo, musela som vydržať. Mala som v tíme ľudí, ktorí mi nosili pečivo, pretože sa o mňa báli. Myslím si, že som vtedy žila na paradajkovej polievke a cigaretách,” priznala.

yahoo.com

Herečka prezradila, že pri natáčaní tohto filmu sa tiež veľa naučila, najmä vďaka svojmu kolegovi Al Pacinovi. “Musím priznať, že jednou z vecí, ktoré ma zasiahli najsilnejšie, bolo pozorovať Al Pacina, ako silne bránil svoju postavu za každú cenu, bez akéhokoľvek ospravedlnenia. Ja som sa to stále snažila napodobniť, ale tiež som sa snažila byť aj slušná. To je to, čo robí skvelého herca skvelým,” povedala Michelle.

Nuž, Michelle skvelou herečkou je. Nie každý by dokázal niekoľko mesiacov hladovať a podať tak brilantný herecký výkon ako ona. Veď aj preto je jednou z najuznávanejších herečiek tej doby.

Najčítanejšie