Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aký otec, taký syn: Toto sú potomkovia slávnych hollywoodskych hercov!
Zdielať na

Aký otec, taký syn: Toto sú potomkovia slávnych hollywoodskych hercov!

V minulosti boli títo herci lámačmi ženských sŕdc, no teraz do tejto pozície nastúpili ich synovia. Navyše v niektorých prípadoch ide o ich presné kópie!

Will Smith a Jaden Smith 

Tak ako jeho otec, aj Jaden sa vydal na hereckú a spevácku kariéru. Začínal vo filme Šťastie na dosah po boku svojho otca. Teraz je navyše aj módnou ikonou. 

elle.com

​Clint Eastwood a Scott Eastwood 

Scott vyzerá úplne ako jeho otec v mladosti. Na začiatku používal mamine priezvisko, aby sa tak vyhol rodinkárstvu a aj napriek tomu si zahral hneď v dvoch otcových filmoch, bez toho, aby jeho otec vedel, že sa zúčastnil na kastingoch. 

elle.com

Kirk Douglas a Michael Douglas 

Kirk má neuveriteľných 101 rokov a 3 nominácie na Oscara. Ako už dobre viete, aj jeho syn - Michael sa rozhodol pre hereckú kariéru a urobil dobre!

elle.com

​Marlon Brando a Tuki Brando

Tuki je Marlonov vnuk, no istá podoba tam je. Nevybral sa však Marlonových šľapajách. Stal sa z neho model. 

elle.com

Tom Hanks a Colin Hanks

Colin síce nie je takým úspešným hercom ako Tom, no to neznamená, že nie je rovnako talentovaný. Otca so synom si zahrali vo filme The Great Buck Howard. 

elle.com

​Arnold Schwarzenegger a Patrick Schwarzenegger 

Patrick je zatiaľ začínajúcim hercom a hral skôr v romantických komédiach. Celú kariéru však má ešte pred sebou a navyše sa zdá, že po otcovi zdedil všetky dobré črty.

elle.com

Jerry Stiller a Ben Stiller 

Obaja sú hercami a obaja prinášajú úsmev na tvár svojim generáciam, čo je obdivuhodné. Jerry stretol Benovu mamu pri natáčaní filmu, je tiež herečka. 

elle.com

Najčítanejšie