Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Z herca módny návrhár? Patrick Dempsey navrhol vlastnú kolekciu oblečenia a vyzerá sexy ako on!
Zdielať na

Z herca módny návrhár? Patrick Dempsey navrhol vlastnú kolekciu oblečenia a vyzerá sexy ako on!

Zdroj: wwd.com

Dnes už nie je nič výnimočné, že sa speváci a herci menia na modelov, alebo že spolupracujú s rôznymi módnymi domami. Navrhnúť však celú kolekciu, to si vyžaduje riadnu dávku kreativity a talentu.

Patricka Dempseyho určite poznáte zo seriálu Klinika Grace či z filmov Začarovaní a Dieťa Bridget Jonesovej. Okrem toho, že je talentovaným hercom, navrhol novú kolekciu pre módny dom Bleusalt. Jeho kapsulový šatník zahŕňa 5 kúskov pre mužov a 1 pre ženy. Sú pomenované po pamiatkach v Malibu: The Tide Trouser, The Point Polo, The Big Rock Blazer, The Trancas Trouser, The Colony Cap, and The Big Rock Blazer.

fashionweekdaily.com

"Bolo mi potešením navrhnúť vlastnú kolekciu, ktorú môžem nosiť každý deň či už leňoším po dome, idem von alebo cestujem. Dúfam, že sa vám bude táto kolekcia páčiť tak, ako mne," povedal tento herec. 

Ceny v tejto kolekcii sa pohybujú od 50 do 350 dolárov a je prevažne v neutrálnych farbách ako béžová a šedá. Samozrejme, Patrick sa stal aj tvárou tejto kolekcie. Ako vyzerajú jednotlivé kúsky, ktoré navrhol si môžete pozrieť vo videu. 

Najčítanejšie