Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nicole Kidman ukázala po 12 rokoch video zo svojej svadby! Vyzerala naozaj rozprávkovo!
Zdielať na

Nicole Kidman ukázala po 12 rokoch video zo svojej svadby! Vyzerala naozaj rozprávkovo!

Ubehlo už 12 rokov odkedy si Nicole a country spevák Keith Urban povedali svoje áno. Zatiaľ čo doteraz ostávali zábery len pre nich, herečka sa ich rozhodla zdieľať s celým svetom.

Keith Urban si výročie pripomenul fotografiou, na ktorej hrá na klavíri, zatiaľ čo Nicole tancuje. Aj keď na začiatku manželstva mali problémy, najmä pre Keithovu závislosť na drogách a alkohole, Nicole sa ho podarilo prehovoriť, aby šiel na liečenie. Od tej doby Keith abstinuje.

https://www.instagram.com/p/BkdsZFbl406/?taken-by=keithurban

Jeho manželka, Nicole, sa však rozhodla zdieľať z ich veľkého dňa trochu viac. Svadbu mali 25. júla 2006 v Austrálii. Nicole pod fotografiu napísala, že sa stále cíti, ako keby to bolo včera a že je šťastná. 

https://www.instagram.com/p/BkeOI0ZgPMW/?taken-by=nicolekidman

Na svadbe sa zúčastnili napríklad aj deti, ktoré si Nicole adoptovala s Tomom Cruisom či herci Hugh Jackman, Naomi Watts a Russell Crowe. Nevesta mala na sebe oblečené šaty z módneho domu Balenciaga. 

eonline.com

Hneď po svadbe jeden z hostí prehovoril o jej priebehu. "Nicole celú cestu z domu do kostola v aute plakala. Plakala dokonca aj počas obradu a tak si stále utierala slzy pod závojom. Bola to veľmi emocionálna a krásna ceremónia. Keď ju Keith uvidel, tiež sa rozplakal," povedal. 

Ich svadba bola veľkou udalosťou a nechýbalo na nej mnoho fotografov, ktorí chceli zachytiť Nicole a jej šaty v čo najlepšom svetle. Pozrite sa na to sami. 

Najčítanejšie