Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Toto vás dojme: Matthew McConaughey prezradil dôvod, prečo si vzal svoju manželku!
Zdielať na

Toto vás dojme: Matthew McConaughey prezradil dôvod, prečo si vzal svoju manželku!

Zdroj: www.yahoo.com

Za jeho životnými rozhodnutiami stojí hlboká múdrosť.

Matthew McConaughey sa nedávno podelil o to, čo ho priviedlo k tomu, aby si pred takmer desiatimi rokmi vzal svoju súčasnú manželku Camilu Alves.

Tikali mi hodinky – mal som pred štyridsiatkou a podľa môjho plánu som už mal byť ženatý a mať v tomto veku deti," povedal. "Ale nechcel som sa tým priveľmi stresovať, pretože, ak pociťujete úzkosť, nenájdete si ľahko partnerku. A potom urobíte umáhlené rozhodnutie. Poznám plno mužov a žien, ktorí urobili také rozhodnutia. Takže som nebol na love. No v tom sa objavila táto úžasná žena a ja som si pomyslel: "Kto to je?" A bola to Camila."

V rozhovore tento Texasan tiež prezradil, čo stálo za jeho posunom z herca komerčných rolí na dramatického herca. Táto zmena nastala okolo roku 2013 a vďaka nej získal Oscara za film Klub poslednej nádeje. "Povedal som si, kašlem na to, idem si užívať svoju prácu. Prestal som si predstavovať, ako ma ľudia príjmu a rozhodol som sa, že sa zo mňa stane opäť herec. Opustil som svoju produkčnú spoločnosť, rovnako ako aj tú hudobnú. Milujem byť hercom a chcel som sa hlboko ponoriť do postáv, ktoré hrám. Chcel som sa naozaj zaviazať k tomuto remeslu. Rozhodol som sa prijať role, ktoré ma strašili."

csfd

Aj svojim fanúšikom odkázal jednu životnú múdrosť: "V živote je dôležité vedieť, kto naháňa koho, pes svoj chvost alebo chvost psa? Z času na čas som si uvedomil, že ma naháňa chvost a tak som zastavil a povedal si "Počkať, ja chcem byť ten, ktorý naháňa."

Obľúbeného herca uvidíte v zločineckej dráme White Boy Rick, ktorá príde do kín v septembri 2018.

Najčítanejšie