Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOP 10 romantických komédii, ktoré by mala vidieť každá žena pred svojou 30-kou!
Zdielať na

TOP 10 romantických komédii, ktoré by mala vidieť každá žena pred svojou 30-kou!

Tieto filmy vás nielen zabavia, ale možno aj niečo naučia.

Romantické komédie sú tu pre nás, keď plánujeme príjemný nenáročný večer a chceme sa dobre zabaviť. Tie najlepšie a najväčšie klasiky sme zoskupili do tohto zoznamu, aby ste si ich nenechali ujsť- a to najmä pre tie z vás, ktoré už čoskoro prekročíte vekovú hranicu 30 rokov! ;-)

Dnes 13, zajtra 30

Všetko, čo len chce je byť konečne dospelá, až do doby, kým sa to skutočne stane. Vo filme uvidíte zmätenú, ale za to zábavnú Jennifer Garner a ešte mladého Marka Ruffala.

Stopky lásky

Ak ste niekedy zaoberali otázkou, čo to znamená "mať spriaznenú dušu", tento film vám umožní predstaviť si, aké by to bolo nosiť na sebe futuristické zariadenie, ktoré vám odpočíta čas do presného okamihu, kým nestretnete toho pravého.

Denník Bridget Jonesovej

Podarená a necenzurovaná Bridget Jonesová nás baví v jej milostnom trojuholníku so svojím šéfom a priateľom z detstva - pánom Markom Darcym. Film plný britského humoru oslavuje myšlienku, že sa musíme milovať takými akými sme sa narodili.

Terapia láskou

Jennifer Lawrence a Bradley Cooper v romantickom filme? Sme na palube!

Annie Hall

Woody Allen v jeho klasickej komediálnej, ale aj neurotickej podobe rozpráva príbeh o vzostupoch a pádoch jedného vzťahu v priebehu niekoľkých rokov.

Keď Harry stretol Sally

Tento film si kladie otázku - "Môžu byť muži a ženy skutočnými priateľmi?" Meg Ryan a Billy Crystal vám predstavia 11-ročné priateľstvo medzi dvoma mužom a ženou, ktorí sa snažia oddeliť hranicu medzi priateľmi a milencami.

Raňajky u Tiffanyho

Audrey Hepburn v tomto klasickom filme 60. rokov hrá ženu, ktorá sa nechce usadiť a chce zostať slobodná. Avšak, zamiluje sa do svojho suseda, spisovateľa.

Náhodná známosť

Hoci potraty nepatria medzi tradičné témy v komédiách, tento film vykresluje príbeh stand-up komičky, ktorá ostala tehotná po známosti na jednu noc. Kombinácia úzkosti a podivného humoru tvorí jeden z najvýraznejších a najprestížnejších filmov o tehotenstve a vzťahoch.

500 dní so Summer

Ak prežívate rôzne úzkosti pri pomyslení na to, že si musíte niekoho nájsť a následne prežívate sklamanie a zúfalstvo nad zistením, že nič nie je také ideálne, ako ste dúfali, tento film je pre vás. V tejto vynikajúcej komédii uvidíte v hlavných rolách Josepha Gordon-Levitta a Zooey Deschanel.

Amélia z Montmartru

Tento nekonvenčný francúzsky film podrobne opisuje samotu mladej čašníčky, ktorá sa zamiluje do úplného cudzinca, ktorého stretne v metre. Film má atmosféru, vynikajúcu hudbu a je plný citu.

Najčítanejšie