Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na ktoré filmy sa môžete tešiť? TOP 40 noviniek, ktoré prídu už čoskoro do kín!
Zdielať na

Na ktoré filmy sa môžete tešiť? TOP 40 noviniek, ktoré prídu už čoskoro do kín!

Vyberie si každý.

40. Rambo: Posledná krv

John Rambo sa konečne vrátil domov. Usadil sa na ranči v Arizone a svoju brutálnu minulosť sa snaží vykompenzovať pokojným životom kovboja v americkom zapadákove. Nájde aj pár ľudí, ktorých má rád a na ktorých mu záleží. Má šancu dôjsť i k zmiereniu. A práve obyčajný pocit, že má konečne pre čo žiť, ho neľútostne vráti tam, odkiaľ sa snažil utiecť. Do sveta zabíjania. Dcéra jeho dávneho priateľa totiž nedbá na výstrahy a vydá sa za hranice do Mexika, kde ju unesie miestna mafia. Únosy dievčat pre nútenú prostitúciu vykonávajú zločinci v Mexiku celkom bežne, v tomto prípade však mali obrovskú smolu.

Premiéra na Slovensku: 19.9.2019

39. Jay and Silent Bob Reboot

Obľúbený gang sa dočkal dlho očakávaného návratu vtipnej dvojice priateľov a kolegov.

Dátum premiéry: 15. októbra 2019

38. Uncut Gems

Adam Sandler hrá majiteľa klenotníctva v New Yorku, ktorý sa ocitne v hlbokých problémoch s veriteľmi.

Dátum premiéry: 13. decembra 2019

37. Downton Abbey

Príbeh rodiny Crawleyovcov, bohatých majiteľov veľkého panstva na anglickom vidieku na začiatku 20. storočia prichádza od seriálovej podoby na plátna kín.

Dátum premiéry: 20. september 2019

;t=

36. 21 Bridges

Chadwick Boseman hrá hanebného detektíva, ktorý pátra po útočníkoch, ktorí zastrelili osem policajtov.

Dátum premiéry: 27. september 2019

35. Jumanji: Ďalší level

Štvorica protagonistov sa ocitne naspäť v hre s vysokými stávkami a niekoľkými novými hrdinami. Vo filme uvidíme Dwaynea Johnsona, Kevina Harta, Karen Gillan, Jacka Blacka a Awkwafinu.

Premiéra na Slovensku: 12.12.2019

34. Zlatokopky

Vo filme Zlatokopky vedie Ramona tím striptérok, ktoré sa rozhodnú svojim klientom z Wall Street ukázať, čoho sú schopné a okradnú ich o nemalé peniaze.

Premiéra na Slovensku: 10.10.2019

33. Just Mercy

Michael B. Jordan v tomto filme stvárni skutočného právnika Bryana Stevensona, člena právneho tímu, ktorý úspešne zvrátil protiprávne odsúdenie Waltera McMilliana za vraždu.

Premiéra na Slovensku: 9.1.2020

32. A Hidden Life

Franz Jägerstätter žije so svojou ženou a deťmi v Radegunde, rakúskej dedine uprostred hôr. Jeho malý statok je vzdialený od všetkých hrôz druhej svetovej vojny. Hitlerovský režim však nemožno zastaviť, a tak sa stane, že aj Jagerstätter je v roku 1943 povolaný do armády. Mladý muž však v boji nevidí žiadny zmysel a nikdy by iného človeka nezabil. Odmietne preto nastúpiť, je zatknutý a podrobený výsluchom a týraniu. Namiesto toho, aby prehodnotil svoj postoj a vyhol sa hroziacemu trestu, vytrvá vo svojej viere v dobro v človeka.

Dátum premiéry: 13. decembra 2019

31. Dark Waters

V tejto dráme uvidíme Marka Ruffala ako právnika, ktorý vystaví chemickej spoločnosti šokujúcu správu o tom, ako znečisťuje ovzdušie. Vo filme ďalej uvidíme Anne Hathaway, Billa Pullmana, Tima Robbinsa.

Dátum premiéry: 22. novembra 2019

30. Vládkyňa zla 2

Prešlo päť rokov. Kráľovná čiernej mágie žije spokojne a jej krsniatko Ruženka dospieva. Ich vzájomný vzťah, ktorý sa zrodil zo zrady a pomsty, rozkvitol. Avšak nenávisť medzi ľuďmi a kúzelnými bytosťami nezmizla. Svadba medzi princom Filipom z kráľovstva Ulstead a Ruženkou je dôvodom k radosti a mnohí dúfajú v spojenectvo medzi znepriatelenými svetmi. Avšak nečakaný zvrat udalostí a stretnutí s novými mocnými spojencami dostane Ruženku a vládkyňu zla na opačné strany Veľkej vojny, ktorá podrobí ich rodinné putá náročnej skúške.

Premiéra na Slovensku: 17.10.2019

29. Na plný plyn

V roku 1966 sa na slávnom pretekárskom okruhu v Le Mans stretli dve automobilové spoločnosti: Ferrari a Ford. Ferrari bola jasným favoritom a nikto ani nepomyslel na možnosť, že by talianska značka prehrala. Avšak britský vodič Ken Mills a inžinier a dizajnér Carroll Shelby boli odhodlaní zostrojiť auto, ktoré by všetko zmenilo. Vymysleli nový automobil, ktorý nakoniec prepísal dejiny automobilového priemyslu a preslávil oboch po celom svete.

Premiéra na Slovensku: 14. novembra 2019

28. The Report

Steven Soderbergh, dlhoročný spolupracovník Scotta Z. Burnsa, vedie tento zložitý príbeh o skutočných bojoch Daniela L. Jonesa, senátneho kolegu Dianneho Feinsteina, ktorý odhaľuje kontroverzné používanie „vylepšených techník výsluchu“ CIA v rokoch po 11. septembri.

Dátum premiéry: 15. novembra 2019

27. Terminátor: Temný osud

Tretí film franšízy Terminátora Jamesa Camerona, v ktorej uvidíme staré tváre - Lindu Hamilton, Edwarda Furlonga a Arnolda Schwarzeneggera.

Premiéra na Slovensku: 31.10.2019

26. The King

Kráľ umiera. Krajina je na pokraji občianskej vojny a storočná vojna stále lomcuje Anglickom. Následník trónu sa necháva korunovať na Henricha V. a začína jeho vláda. Tá však kvôli blahobytu bude musieť byť vydláždená krvou a oceľou mnohých bitiek. Netflix uvádza ďalšiu historickú drámu, ktorá mala pred svojím virtuálnym uvedením premiéru 2. septembra na festivale v Benátkach.

Dátum uvedenia: 11. októbra 2019

25. Cats

Svetoznámy muzikál ožije na filmovom plátne so špičkovým hereckým obsadením - Francescou Hayward, Jennifer Hudson, Judi Dench, Taylor Swift, Jamesom Cordenom, Rebel Wilson, či Ianom McKellenom.

24. Jojo Rabbit

Nemecký chlapec zápasí s objavom, že jeho matka vzdoruje nacistickému režimu tým, že ponúka útočisko nevinnému židovskému dievčaťu. Postavu mamy stvárnila Scarlett Johansson.

Premiéra na Slovensku: 23.1.2020

23. Charlieho anjeli

Elizabeth Banks režíruje novú generáciu anjelikov, ktorí pracujú pre tajomného Charlesa Townsenda. Charlieho Anjeli sa vždy starali o bezpečnosť a zabezpečovali investigatívne služby súkromným klientom. Teraz agentúra pôsobí globálne a s najmúdrejšími, najodvážnejšími a najlepšie vyškolenými ženami prijíma niekoľko tímov anjelikov vedených niekoľkými Bosleymi, ktoré plnia tie najnáročnejšie úlohy. Potom, čo mladá systémová inžinierka poukáže na nebezpečnú technológiu, sú do akcie povolaní Anjeli, aby chránili životy nás všetkých.

Premiéra na Slovensku: 14.11.2019

22. Stehlík

Theodor Decker mal 13 rokov, keď jeho matka zomrela pri bombovom útoku v newyorskom Metropolitnom múzeu umenia. Táto tragédia zmenila celý jeho život a vrhla ho na dlhú a strhujúcu odyseu sprevádzanú nielen zármutkom a pocitom viny, premenou a vykúpením, ale aj láskou, priateľstvom a svetom zločinu. Napriek všetkej neopísateľnej hrôze si z onoho osudového dňa v mysli uchoval jeden výjav poskytujúci nádej - obraz drobného vtáčika priviazaného retiazkou k bidielku. Stehlíka.

Premiéra na Slovensku: 12.9.2019

21. The Laundromat

Slávna Maryl Streep debutuje na Netflixe v dramatickom filme Stevena Soderbergha. Film hovorí o tom, ako svet objavil tajomstvo spoločnosti Panama Papers, a to, ako elita držala peniaze od daňových úradov. 

Dátum premiéry: 27. september 2019

20. Doktor Spánok

Film je pokračovaním legendárnej snímky Stanleyho Kubricka Osvietenie. Po niekoľkých desaťročiach od udalosti z hotela Overlook sa už dospelý Dan Torrence, ktorý sa potýkal s rovnakými neduhmi ako jeho mŕtvy otec, presťahuje do malého mestečka, kde využíva svoje zvláštne schopnosti pre umierajúcich. Nečakane však nadviaže telepatické spojenie s mladou dievčinou, ktorá má podľa všetkého rovnaké schopnosti ako Danny. Ten sa rozhodne dievčaťu pomôcť pred bytosťami, ktoré sa živia práve zvláštnou substanciou vystupujúcou z osvietených detí, keď sú mučené.

Premiéra na Slovensku: 7.11.2019

19. Ad Astra

Umelá inteligencia je integrovaná do všetkých priemyselných odvetví, Mesiac a Mars sú kolonizované, ľuďmi osídlené satelity obiehajú okolo Neptúnu, najvzdialenejšie planéty slnečnej sústavy. Na Zemi sa stavia nová babylonská veža. Je to anténa, ktorej koniec dosahuje až do vesmírneho priestoru a ktorá má slúžiť na vyhľadávanie inteligentného mimozemského života. Tím budujúci túto stavbu vedie Roy McBride. Astronautom sa stal vďaka svojmu otcovi, ktorý bol veliteľom výskumnej expedície projektu Lima. Jej úlohou bolo pátrať po vyspelom mimozemskom živote a pred dvadsiatimi rokmi zmizla kdesi v hĺbke vesmíru. Teraz je Zem postihnutá radom nečakaných katastrof, ktoré zasiahnu aj stavbu antény. Americké spravodajské služby sa domnievajú, že Royov otec stále žije a ohrozenie Zeme má pôvod v explóziách, ku ktorým dochádza pri planéte Neptún. Roy je vyslaný na vesmírnu misiu vedúcu cez Mesiac a Mars až k vonkajšiemu okraju slnečnej sústavy, aby tu otca našiel. Jeho cesta však odhalí tajomstvo spochybňujúce samú podstatu ľudskej existencie a jej miesta vo vesmíre.

Premiéra na Slovensku: 19.9.2019

18. Zombieland: Rana istoty

Desať rokov potom, čo sa Zombieland stal hitom, sa hlavný protagonisti opäť spojili s režisérom Reubenom Fleischerom vo filme Zombieland 2: Rana istoty. V pokračovaní prejde naša štvorica  komickým zmätkom cez Biely dom a srdce krajiny. Stretnú sa nielen s množstvom nových zombie,  ale aj s niektorými pozostalými. Zo všetkého najviac ich však najviac ohrozujú ich vlastné narastajúce problémy.

Premiéra na Slovensku: 24.10.2019

17. Marriage Story

Scarlett Johansson a Adam Driver spojili svoje sily a v tomto filme stvárnili pár z New Yorku. Milujú sa, no prežívajú vyčerpávajúci rozvod.

Dátum premiéry: 6. novembra 2019

16. Judy

Renée Zellweger zohrala v tomto očakávanom životopisnom filme Judy Garland, ktorá sa preslávila najmä ako hviezda z filmu Čarodej z krajiny Oz, len rok pred jej predčasnou smrťou.

Dátum premiéry: 27. september 2019

15. Blíženec

V tomto akčnom dramatickom filme uvidíme Willa Smitha, Clive Owena, Mary Elizabeth Winstead a Benedicta Wonga.

Dátum premiéry: 11. októbra 2019

14. Harriet

Dráma v réžii Kasi Lemmons sleduje útek Harriet Tubman z otroctva a následnú transformáciu na jednu z najslávnejších hrdiniek podzemnej železnice.

Dátum premiéry: 1. novembra 2019

13.  Na nože

Renomovaný novinár Harlan Thrombrey záhadne zomrie počas jeho vlastnej narodeninovej oslavy, čím sa z každého člena jeho rozšírenej rodiny stane podozrivý.

Premiéra na Slovensku: 28.11.2019

12. Queen & Slim

Tento film sleduje pár, ktorý sa musí vydať na útek po nevydarenej udalosti, kde zomrie aj policajný dôstojník.

Dátum premiéry: 27. novembra 2019

11. Last Christmas

Emilia Clark sa predstaví vo vianočnej romantickej komédii, ktorú napísala jej herecká kolegyňa, Emma Thompson. Emilia stvárni dievča, ktorá pracuje v obchodnom dome predávajúcom škriatkov a ktorá neustále naráža na Henryho Goldinga. Vznikne z toho láska?

Premiéra na Slovensku: 28.11.2019

10. Dolemite Is My Name

Eddie Murphy hrá v tomto životopisnom filme všestranného Rudyho Raya Moora, ktorý v šesťdesiatych rokoch minulého storočia bol spevákom a komikom. V roku 1975 nakrútil svoj prvý film Dolemite, v ktorom hrá rovnomenného pasáka Dolemiteho. Ten bol však už súčasťou jeho komediálnych programov.

9. Bombshell

Vo filme, ktorý nás prevedie skutočným sexuálnym škandálom vo  Fox News uvidíme herecké esá ako Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie a Johna Lithgowa.

Dátum premiéry: 20. decembra 2019

8. To Kapitola 2

V pokračovaní najúspešnejšieho hororu všetkých čias, sa do mesta Derry vracia zlo a členovia Klubu smoliarov spájajú svoje sily na mieste, kde to všetko začalo. Ubehlo dvadsať sedem rokov. Teraz už dospelí priatelia sa dávno rozišli a žijú vlastné životy. Mike, jediný, ktorý zostal v ich rodnom meste, ale zvoláva ostatných členov klubu domov. Hoci majú odtiaľ hrozné zážitky z minulosti, každý z nich musí prekonať svoj strach a čeliť klaunovi, ktorý je teraz oveľa nebezpečnejší než inokedy.

Premiéra na Slovensku: 5.9.2019

7. 1917

Príbeh sleduje dvoch mladých britských vojakov z prvej svetovej vojny, ktorých úlohou je takmer nemožná misia. Tá spočíva v odovzdaní dôležitej správy za nepriateľskými líniami.

Premiéra na Slovensku: 9.1.2020

6. Ľadové kráľovstvo 2

Očakávané pokračovanie rozprávky zo štúdia Disney z roku 2013 bude plné skvelej hudby. Elsa objaví nové ľadové sily a spoznáme nové postavy.

Premiéra na Slovensku: 21.11.2019

5. Joker

Skrachovaný komediant sa dlho pohybuje na tenkej hranici medzi realitou a šialenstvom. Jedného dňa sa vo svojom obleku klauna potuluje po uliciach Gotham City a dostáva sa do konfliktu s brutálnymi zlodejmi. Pomaly sa roztáča špirála udalostí dosahujúcich hrozivé rozmery. Celkom opustený sa začne čím ďalej viac prepadať do hlbín šialenstva a postupne sa mení v ikonu zločinu, ktorú svet čoskoro bude poznať pod menom Joker.

Premiéra na Slovensku: 3.10.2019

4. Malé ženy

Filmová adaptácia knihy od Louisy May Alcott z roku 1868 zoskupila mnohé populárne tváre a to Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emmu Watson, Timothée Chalamet a skvelú Meryl Streep.

Premiéra na Slovensku: 30.1.2020

3. A Beautiful Day in the Neighborhood

V tomto biografickom filme stvárni Tom Hanks americkú televíznu legendu, Freda Rogersa.

Premiéra na Slovensku: 20.2.2020

2. The Irishman

Príbeh podľa rovnomennej knihy Charlesa Brandta o nájomnom vrahovi Frankovi Sheeranovi, ktorý zabil viac ako 25 ľudí. Zabijak s prezývkou Ír sa okrem iného priznal k vražde Jimmyho Hoffera, ktorý bol prezidentom amerického odborového zväzu.

Dátum premiéry: 1. novembra 2019

1. Hviezdne vojny: Epizóda IX

Sága Skywalkera sa pomaly dostáva ku koncu v trilógii J.J. Abramsa, ktorá uzatvára aj deväť dielnu filmovú sériu z roku 1977.

Premiéra na Slovensku: 19.12.2019

Najčítanejšie