Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Millie Bobby Brown prehovorila o ťažkých časoch: Urážky jej spôsobili bolesť a neistotu!
Zdielať na

Millie Bobby Brown prehovorila o ťažkých časoch: Urážky jej spôsobili bolesť a neistotu!

Zdroj: teenvogue.com/

Rozhodla sa prihovoriť všetkým ľudom pri príležitosti svojich 16. narodenín.

Millie Bobby Brown pri príležitosti oslavy svojich 16. narodenín pridala na svoj Instagram úprimný príspevok, v ktorom sa posťažovala na to, že posledných pár rokov bolo pre ňu naozaj ťažkých. Mladá herečka je neustále pod tlakom médií, paparazzov a kritiky. Millie zároveň povedala, že je pre túto a budúcu generáciu nutná zmena. 

„Náš svet potrebuje lásku a podporu, aby sme my, deti, mohli rásť a uspieť. Pripúšťam, posledných pár rokov to nebolo ľahké,“ napísala.Sú chvíle, ktoré ma frustrujú z nepresností, neprimeraných komentárov, sexualizácie a zbytočných urážok, ktoré u mňa nakoniec vyústili do bolesti a neistoty.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

profimedia

​Hviezda seriálu Stranger things však jedným dychom dodala, že sa nikdy nevzdá. „Zamerajme sa na to, čo treba zmeniť, a dúfam, že toto video vás oboznámi o veciach, ktoré sa dejú v zákulisí titulkov a blikajúcich svetiel,“ poznamenala.

https://www.instagram.com/p/B8v7J8YH_ZR/

Tento odvážny text napísala ku dvojminútovému videu, na ktorom môžeme vidieť množstvo negatívnych titulkov, ktoré bulvárne média o nej napísali a niekoľko videí z jej života.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

Getty

​Brown však ukončila rozhovor pozitívne, kde uistila fanúšikov, že „vždy nájde spôsob, ako sa usmiať“.

Najčítanejšie