Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Byt Bridget Jonesovej sa po 19 rokoch zmenil: Pozrite sa ako vyzerá dnes!
Zdielať na

Byt Bridget Jonesovej sa po 19 rokoch zmenil: Pozrite sa ako vyzerá dnes!

Zdroj: hollywoodreporter.com

Renée Zellweger by teraz žila úplne inak...

Bridget Jones je do dnešnej doby symbolom ženy, ktorá neúnavne bojuje o spokojný partnerský život a aj keď sa jej vždy nedarí, nevzdáva sa! Aj preto sa stala hrdinkou mnohých žien. Ani po 19 rokoch od prvého dielu sa nezmenila, no predsa len jedna zmena tu je - jej byt. Kultový byt bol prerobený tak, aby odrážal, ako by vyzeral v modernej dobe.

Nábytková firma Carpetright sa ho rozhodla transformovať s tým, že ponechala všetky kľúčové komponenty. Ostalo napríklad veľké okno za tmavočervenou pohovkou. Tá sa síce vymenila, no ostala rovnakej farby. Samozrejme je tu stále útulný krb, aj keď v modernejšom vyhotovení. Fotorámčeky však vymenili za dve zrkadlá a strieborný kovový kvetináč. Bridget však zostala knižnica plná kníh.

Nebola by to však Bridget bez popolníka a pohárika vína, ktoré má vždy po ruke. Pokiaľ ide o všeobecný dekór, miestnosť pôsobí oveľa svetlejšie so smotanovými stenami, drevenými podlahami a svetlo šedým kobercom, na rozdiel od hnedých stien a koberca v barokovom štýle.

profimedia

Teraz už len musíme dúfať v to, že sa Bridget Jones vráti vo štvrtom pokračovaní na filmové plátna. Samotná herečka, Renée Zellweger naznačila, že je to možné. „Naozaj dúfam, že bude ďalšie pokračovanie filmu. Milujem Bridget, je to veľmi zábavné.“ Tak držíme palce!

Súvisiace články

Najčítanejšie