Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Toto je 8 hereckých hviezd, ktoré nenávidia svoje ikonické filmové postavy!
Zdielať na

Toto je 8 hereckých hviezd, ktoré nenávidia svoje ikonické filmové postavy!

Hoci ich miluje celý svet, niektorí herci naozaj nemajú radi postavy, ktoré hrali.

1. Kate Winslet 

Rola Rose v Titanicu zaistila Kate nomináciu na Oscara a film celkovo dostal 11 týchto zlatých sošiek. Mnoho kritikov pozdvihuje Katein herecký výkon aj po toľkých rokoch, no herečka to vidí inak. "Keď sa pozerám späť na túto úlohu, myslím si, že to bolo hrozné. Naozaj nenávidím svoj americký prízvuk," priznala. S touto úlohou sa spája aj podpisovanie nahých fotiek Rose, ktoré Kate tak nenávidí. "Nikdy som si nemyslela, že sa z toho stane fotografia, ktorá ma bude prenasledovať aj o 16, 17 rokov," povedala. 

brightside.me

2. Katherine Heigl 

Napriek tomu, že film Nabúchaná bol celkom populárny a značne ovplyvnil Katherininu kariéru, herečka s tým nebola veľmi spokojná. "Zobrazuje to ženy ako čertice, bez zmyslu pre humor a podráždené a mužov ako milujúcich, bláznivých a humor milujúcich chlapíkov. Postavy sú prehnané a mala som s tým naozajstný problém," povedala. Navyše nazvala režiséra Judda Apatowa sexistom, no priznáva, že na pľaci bol skutočným profesionálom. "Judd vám dovolí improvizovať a cítiť sa uvoľnene," dodala. 

brightside.me

​3. Megan Fox 

Herečka o Transformeroch priznala, že to nebola práca, ktorú rada robila. "Ľudia sú si veľmi dobre vedomí, že to nie je film o hraní. Keď režisér zakričal "Akcia!", vedela som, že budem buď behať, kričať alebo oboje naraz," priznala Megan. 

brightside.me

​4. Shelley Duvall

Ikonická rola v horore Osvietenie so Shelley poriadne zamávala. Režisér Stanley Kubrick, známy svojím perfekcionizmom, ju totiž prinútil opakovať scénu, v ktorej plače, až 100-krát. "Od mája do októbra som bola skoro stále chorá a spôsoboval to stres z tejto práce. Stanley ma tlačil a snažil sa posúvať ďalej, než som dovtedy bola schopná ísť. Je to najťažšia úloha, akú som kedy hrala," priznala. 

brightside.me

​5. Daniel Craig

Po Spectre Daniel povedal, že je unavený z hrania úlohy špeciálneho agenta 007. "Ak by som mal nakrútiť ďalší film o Bondovi, bolo by to len pre peniaze," povedal. Nebol jediný, ktorého táto úloha prestala baviť. Sean Connery kedysi priznal, že nenávidel Jamesa Bonda. 

brightside.me

​6. Dakota Johnson a Jamie Dornan

Jamie často priznáva, že nemal rád postavu sadistického milionára. "Niektoré veci z červenej izby boli naozaj nekomfortné. Boli veci, ktoré som musel robiť Dakote, ktoré by som v živote žiadnej žene neurobil," povedal. A Dakota? Tá už priznala, že sa hanbí za to, že mala toľko nahých scén. 

brightside.me

​7. Joseph Gordon-Levitt 

Herec nesúhlasí, že jeho postava vo filme 500 dní so Summer bol dobrý muž. "Je to sebecký, chorý chlapec, ktorý si vytvoril vlastnú fantáziu o dievčati a neskôr sa nahneval, ak nesplnila jeho očakávania," povedal. Áno, dá sa na to pozrieť aj takto. 

brightside.me

8.  Nicole Kidman

Po znovuvzhliadnutí filmu Austrália bola Nicole nahnevaná, pretože si myslela, že jej postava bola nudná a neobjavená. Hoci ľudia film milovali a získal dokonca aj Oscara, herečka má naňho iný názor. "Nemôžem sa už naň viac pozerať a byť pyšná na to, čo som urobila," priznala. 

pinterest.com

Najčítanejšie