Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Títo ľudia randili s celebritami predtým, než sa stali slávnymi: Toto o nich prezradili!
Zdielať na

Títo ľudia randili s celebritami predtým, než sa stali slávnymi: Toto o nich prezradili!

Randenie nebolo nikdy ľahké, no celebrity to majú ešte o niečo ťažšie. Ich tváre pozná celý svet. No akí boli, keď ich ešte nikto nepoznal? Návštevníci portálu Reddit sa pochválili so svojimi skúsenosťami.

  • Moja teta bývala na rovnakej ulici ako Leonardo DiCaprio, ešte keď bola dieťa. S ním si dala aj prvý bozk. Stalo sa to v telocvični, moja teta mala 12 a Leonardo 13 rokov. Pokiaľ si  dobre pamätám, bol to naozaj milý chlapec. Moja teta s ním stratila kontakt, keď začal hrať vo filmoch. 

  • Približne 5-6 rokov dozadu som randil s Emiliou Clarke. Bola naozaj vtipná a milá. Zjavne to nevyšlo, no teraz si želám, aby to bolo inak... 

  • Moja mama odmietla  v bare v Írsku Brada Pitta. Akurát dostal úlohu vo filme Thelma a Louise a bol známy najmä z reklamy na rifle Levi's, ale moja mama nemala ani poňatia, kto bol. Opýtal sa jej, či jej môže kúpiť drink, no ona odmietla. Povedal jej o tom, že je model pre značku Levi's, no ona ho stále odmietala. Teraz to ľutuje. 

    pinterest.com

  • Môj kamarát bol na pár rande s Natalie Portman, keď obaja študovali na Harvarde približne v roku 2002. Povedal, že bola originálna, stála nohami na zemi a bola veľmi vtipná. 

  • Moja mama randila v 90. rokoch s Georgom Clooneym. Nikdy o tom veľmi nehovorila až na to, že je naozaj zaujímavý a charizmatický. Úprimne si nikdy nemyslela, že bude až takýto slávny. 

  • Mám rodinnú známu, ktorá randila s Danielom Radcliffom. Mala som v tom čase 7 rokov a bola som obrovským fanúšikom Harryho Pottera. Veľa si nepamätám až na to, že hovorila, že je naozaj milý. Na moje 8. narodeniny som dostala narodeninovú kartičku od Daniela, napriek tomu, že sa so mnou nikdy nestretol. Boli to moje najlepšie narodeniny! 

  • Moja mama randila na strednej škole s Keanuom Reevesom. Rozišla sa s ním, pretože bol podľa nej veľmi zameraný na svoju kapelu a kamarátov. Och, keby len... 

    esquire.com

  • Moja sestra bola na pár rande s Vinceom Vaughnom, keď nakrúcal v Chicagu. Povedala, že bol milý, slušný a srandovný. Potom sa jej prestal ozývať, pretože začal randiť s Jennifer Aniston... 

  • Moja kamarátka randila na vysokej škole s Bradom Pittom. Boli spolu na dvoch či troch rande. Ja som chodila na inú školu, no pamätám sa, že som sa s ním stretla, keď som ju bola navštíviť. 

  • Mamina kamarátka bola študentkou na Boston College na prelome 80-tych a 90-tych rokov. Ona a jej kamarátka boli na dvojitom rande. Chalani, ktorí ich na rande pozvali celý čas rozprávali len o scenári, ktorý spolu napísali a akí slávni budú, keď sa to nakrúti. Dievčatá sa rozhodli, že s chalanmi s takýmto správaním, sa už ďalej nechcú stretávať. Tí dvaja boli Ben Affleck a Matt Damon a ich scenár bol k filmu Dobrý Will Hunting... 

    pinterest.com

  • V roku 2009 som randil s Jennifer Lawrence. Stretol som ju na hodine jogy v Santa Monice. Keď som ju stretol, vôbec som netušil, kto to je. Zdala sa mi milá, tak som sa s ňou začal rozprávať. Povedala mi, že by som nemal pozerať televíziu a že je v nejakom zlom seriáli. Odviezla ma domov a ja som si na ňu vypýtal telefónne číslo. Ešte párkrát sme sa stretli, no potom som zistil, že má ešte len 17 rokov. Ale bolo super ju spoznať. Už sme sa potom nekontaktovali a o pár mesiacov začala jej veľká kariéra. Je to teraz zvláštne, keď ju vidím vo filmoch. 

Najčítanejšie