Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kde urobili chybu? Týmto hercom zničila kariéru jediná úloha!
Zdielať na

Kde urobili chybu? Týmto hercom zničila kariéru jediná úloha!

Herecká cesta môže byť často rôzna. Niekoho čaká rýchly vzostup, iného zas pád. Aké úlohy zničili kariéru týmto ľuďom?

Demi Moore v G.I. Jane 

Film Duch mal v 90-tych rokoch obrovský úspech a preslávil Demi. Získala niekoľko ocenení a rovnako aj pozvánky na rôzne projekty. Už pri filme Striptíz boli jej fanúšikovia mierne šokovaní a za jej úlohu v tomto filme získala Zlatú malinu. Ale až snímka G.I. Jane určila smer Deminej kariéry, no nebolo to nahor. Za tento film si zaslúžila ďalšie ocenenie za najhoršiu herečku. Demi si však stojí za tým, že tento projekt je pre ňu srdcový a je jednoducho nedocenený. 

brightside.me

Lindsay Lohan vo Viem, kto ma zabil 

Každý očakával, že Lindsay bude mať skvelú kariéru, keďže už ako detská herečka ukázala, že je veľmi talentovaná. Avšak film Viem, kto ma zabil má všetko, čo má zlý film mať, od zlého scenára až po herecké výkony. Lindsay už počas nakrúcania trpela niekoľkými závislosťami a často sa neukázala na pľaci v deň nakrúcania.

brightside.me

Elizabeth Berkley v Showgirls 

V roku 1995 získal tento film niekoľko zlých recenzií, no najviac si to odniesli asi Elizabeth Berkley a jej kariéra. Môže za to čiastočne aj to, že fanúšikovia si nevedeli zvyknúť na zmenu, pretože Elizabeth prešla z úspešného tínedžerského seriálu rovno do tohto filmu a bola to zlá voľba. Po tomto začali režiséri rušiť ponuky, ktoré jej dali a dokonca s ňou prestal spolupracovať aj jej agent. 

brightside.me

Geena Davis v Ostrove hrdlorezov 

V roku 1991 hrala Geena v skvelom filme Thelma a Louise a vyhrala niekoľko ocenení. Po filme Ostrov hrdlorezov však jej kariéra šla dole kopcom a bolo to len 4 roky po jej veľkej sláve. Film stál 98 miliónov a zarobil len 10 miliónov. Geena už nikdy nedostala veľkú úlohu. 

brightside.me

Chris Klein v Rollerball 

Tohto herca možno poznáte z úspešnej americkej komédie Prci, prci, prcičky a aj vďaka tomu si ho obľúbilo mnoho ľudí. Po tomto filme hral Chris v prerábke rovnomennej snímky Rollerball z roku 1975. Film získal príšerne recenzie a zničil kariéru tomuto hercovi. 

brightside.me

Jennifer Love Hewitt v Jewtopia

Jennifer hrala v niekoľkých menších filmoch, no v roku 2013 si vybrala veľmi zle. Zobrala úlohu vo filme, ktorý vznikol na základe hry z Broadway. Film vôbec nebol úspešný ani vtipný. Jennifer sa tak musela uspokojiť s kariérou televíznej herečky.

brightside.me

Najčítanejšie