Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vekový rozdiel je nepopierateľný! Takto vyzerali herci, keď boli vo veku svojich postáv!
Zdielať na

Vekový rozdiel je nepopierateľný! Takto vyzerali herci, keď boli vo veku svojich postáv!

Už takmer všetci veľmi dobre vieme, že herci hrajú často omnoho mladšie postavy, než v skutočnosti sú. Niekedy je to však aj naopak. Ako vyzerali, keď boli vo veku svojich postáv?

Andrew Garfield 

Andrew hral Petra Parkera, 17-ročného študenta, hneď dvakrát. Keď sa film začal v roku 2010 nakrúcať, Andrew mal 27 rokov. Tohto herca sme po prvýkrát na obrazovkách mohli vidieť, keď mal 22 rokov a tak je to jeho najmladšia podoba, ktorú svet pozná. Treba priznať, že vo svojej verzii Spider-Mana na 27 rokov nevyzeral, no na stredoškoláka by ho odhadoval asi málokto. 

Audrey Hepburn 

Jedna z najznámejších úloh Audrey bola Holly Golightly vo filme Raňajky u Tifannyho. Kniha, na základe ktorej bol film nakrútený, rozpráva zážitky 19-ročného inteligentného dievčaťa, avšak Audrey mala v roku 1960, kedy sa film nakrúcal, už 31 rokov. Keď mala 19 rokov, vyzerala veľmi podobne. 

widewalls.ch

Alan Rickman

Jedna z najobávanejších postáv Harryho Pottera bol profesor Snape. Príbeh sa odohráva v 90. rokoch a Severus Snape má mať 32 rokov, konkrétne v druhej časti tejto ságy. Alan Rickman mal 55 rokov, keď vdýchol život tejto postave aj na striebornom plátne. Našťastie, existujú fotky 32-ročného Rickmana a tak to máme s čím porovnávať. 

​Florence Pugh

Vo filme Malé ženy hrala Florence postavu menom Amy March, ktorá je vo filme zobrazovaná aj ako 12-ročná. Avšak, Florence mala 23 rokov, keď hrala túto, o 11 rokov mladšiu postavu. Napriek tomu za ňu bola nominovaná na Oscara. Hoci nevieme, ako Florence vyzerala, keď mala 12, stačí, že presvedčila Akadémiu a divákov po celom svete. 

pinterest.com

​Leonardo DiCaprio 

V populárnom filme Chyť ma, ak to dokážeš hral 28-ročný Leonardo postavu o 9 rokov mladšiu. Len 19-ročný podvodník oklamal mnoho ľudí a vydával sa za pilota, doktora, právnika a mnoho iných profesií. Leonardo našťastie vo svojich 19. rokoch nevyzeral inak, než o pár rokov neskôr. 

​Jennifer Lawrence 

Hry o život boli v roku 2011 veľkou vecou a hlavnú postavu si zahrala teraz už oscarová herečka Jennifer Lawrence. Jen hrala 16-ročné dievča Katniss, keď mala 20 rokov a tak rozdiel nebol až taký obrovský, no Jennifer napriek tomu vyzerala trochu inak, išlo však najmä o vlasy. 

Najčítanejšie