Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tieto hviezdy našli lásku svojho života v práci: Ktoré manželstvá vznikli na pľaci?
Zdielať na

Tieto hviezdy našli lásku svojho života v práci: Ktoré manželstvá vznikli na pľaci?

Veľké množstvo hviezd sa zoznámilo práve na pľaci. Viete však o týchto?

Brad Pitt a Angelina Jolie 

Asi najznámejšie zoznámenie sa na pľace reprezentoval práve pár, ktorého celý svet pozná pod prezývkou Brangelina. Zoznámili sa pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci, avšak Brad bol v tom čase ešte stále ženatý s Jennifer Aniston. A tak toto 5 ročné manželstvo ukončili a Brad si mohol zobrať za manželku ženu, ktorá ho pri nakrúcaní okúzlila. Spolu boli 12 rokov, z toho však manželstvo trvalo len dva roky a majú spolu šesť detí. 

vulture.com

Tom Cruise a Nicole Kidman

Dni hromu bol film, pri ktorom vzbĺkla láska Toma Cruisa a Nicole Kidman. Bol to v roku 1989 a ich manželstvo vydržalo 11 rokov. Adoptovali si spolu 2 deti a rozviedli sa v roku 2001. V manželstve z nich teraz žije len Nicole, ktorá je vydatá za muzikanta Keitha Urbana. 

amazon.co.uk

Penélope Cruz a Javier Bardem 

Veľká láska vznikla aj pri nakrúcaní filmu ​Vicky Cristina Barcelona. Pár sa však stretol pri nakrúcaní už v roku 1992, no trvalo roky, kým známosť posunuli ďalej. Stalo sa tak v roku 2008 a o 2 roky neskôr sa vzali. Teraz majú spolu 2 deti a žijú v šťastnom manželstve. 

http://themovieseasons.com/

Jennifer Garner a Ben Affleck

Tento pár sa do seba zamiloval v roku 2002 pri nakrúcaní filmu Daredevil. Jennifer vtedy bola vydatá za Scotta Foleyho a Ben randil s Jennifer Lopez. Napriek všetkému spolu začali chodiť a niekoľko rokov mali naozaj krásne manželstvo, ktoré im do života prinieslo 3 deti. Rozviedli sa v roku 2017. ​

yourtango.com

Daniel Craig a Rachel Weisz

Nevadí, že nakrútite neúspešný film, ak vám do života prinesie lásku, však? To si môžu hovoriť ​Daniel a Rachel, ktorí sa zoznámili v roku 2010 pri nakrúcaní filmu Dom hrôzy. O rok na to už boli svoji a momentálne majú spolu jedno dieťa. 

Pinterest

​Natalie Portman a Benjamin Millepied 

Natalie a Benjamin sa síce vo filme spolu neobjavili bok po boku, no ich láska vznikla pri nakrúcaní snímky Čierna labuť. Benjamin je choreograf a tanečník, ktorý pomáhal pri nakrúcaní spomínaného filmu. Zasnúbili sa v roku 2010, v roku 2012 sa vzali a teraz už majú 2 deti. 

Pinterest

​Ryan Reynolds a Blake Lively

Ďalší príklad, že zlý film dokáže priniesť veľkú lásku. Ikonická dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní filmu Green Lantner v roku 2010 a o rok na to spolu začali randiť. V roku 2012 už boli svoji a ich láska pretrváva doteraz. Majú spolu tri krásne deti. 

Pinterest

Najčítanejšie