Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto je 7 hercov a herečiek, ktorí ešte stále pracujú, napriek vysokému veku!
Zdielať na

Toto je 7 hercov a herečiek, ktorí ešte stále pracujú, napriek vysokému veku!

Je herectvo ako droga? Niektorí herci a herečky s ním jednoducho nevedia prestať.

Sophia Loren 

Sophia je ešte stále aktívna a len prednedávnom o nej vyšiel krátky film na Netflixe. Táto oscarová herečka má momentálne 86 rokov.

Judi Dench 

Jej kariéra začala v roku 1957 a v roku 1998 dostala Oscara za úlohu vo filme Zamilovaný Shakespeare. Dnes pracuje na mnohých filmoch a seriáloch a dokonca je aktívna aj na Tik Toku svojho vnuka. 

​Clint Eastwood 

Jeho prvý film mal premiéru v roku 1955. Svoju kariéru začal ako dvadsiatnik a teraz, o viac než 60 rokov neskôr, stále pracuje na úspešných projektoch. Za réžiu počas svojho života dostal 2 Oscary. Momentálne má 90 rokov! 

​Glenn Close

Glenn s herectvom začala v roku 1974 a stále ju môžeme vidieť v rôznych snímkach. V roku 2019 získala Zlatý glóbus za úlohu vo filme Manželka.

​Vanessa Redgrave 

Táto herečka začala kariéru ešte ako tínedžerka a napriek tomu, že už má 84 rokov, v roku 2021 od nej môžeme očakávať 3 filmy. 

Julie Andrews

Julie má za tie roky za sebou neskutočne veľa ikonických postáv a filmov. Najnovšie sme ju mohli počuť ako Lady Whistledown v seriáli Bridgerton, ktorý bol hitom na Netflixe. 

​Robert Redford 

Robert na striebornom plátne debutoval v roku 1960 a o 20 rokov neskôr pracoval na jednom dobrom filme za druhým. Je aj celkom slušným režisérom, v roku 1980 dokonca získal za réžiu Oscara. Momentálne má 84 rokov.

Najčítanejšie