Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Myslíte si, že viete veľmi dobre predvídať dej filmu? Tieto snímky vás presvedčia o opaku!
Zdielať na

Myslíte si, že viete veľmi dobre predvídať dej filmu? Tieto snímky vás presvedčia o opaku!

Niektoré filmy pozeráme len tak, aby sme si oddýchli, iné zasa pre to, aby sme pri nich rozmýšľali. Ktoré filmy sa v ich deji stali neočakavanými?

Manželka 

Počas manželstva, ktoré trvalo 40 rokov, obetovala obyčajná manželka Joan svoje ambície pre dobro svojho manžela a jeho literárnu kariéru. Avšak, keď jej manžel Joe získa Nobelovu cenu za literatúru, začne Joan zvažovať, či jej životné rozhodnutia boli správne. Počas tohto uvažovania ju čaká ďalšie nečakané prekvapenie. 

Uteč 

Mladý afroamerický fotograf Chris sa ide stretnúť s rodinou svojej priateľky. Patria medzi vyššiu spoločnosť a žijú v izolovanom dome v prírode. Keď sa dozvie skutočný dôvod svojho pozvania, snaží sa z tohto domu dostať čo najskôr... 

Stratené dievča 

Nick a Amy oslavujú svoje piate výročie, no Amy zrazu zmizne zo zemského povrchu. Niektoré stopy vedú k tomu, že sa s manželom pobila v ich dome, niektoré stopy naznačujú to, že Amy svojho manžela opustila ako súčasť hry, ktorú s ním v ten deň chcela hrať. Práve tieto stopy odhaľujú dôvod jej zmiznutia a Nick bude musieť priznať niekoľko nepekných skutočností zo svojho života. 

Hold the Dark

Tento thriller od Netflixu radšej pozerajte v pohodlí svojho domova, kde vám je poriadne teplo. Táto snímka vás totiž presunie na Aljašku, kde je veľa snehu, neskutočná zima a tma. Nie je prekvapivé, že popri ľuďoch tam žijú aj vlci, avšak všetko bude zrazu zvláštne, keď začnú vlci kradnúť bábätká ľuďom. Aby sa veci vyriešili, známy zoológ navštívi dedinu, kde sa tieto skutočnosti dejú. Čoskoro však toto rozhodnutie oľutuje. 

Whiplash 

Andrew je na hudobnom konzervatóriu a chce naplniť svoj sen stať sa bubeníkom. Po chvíľke padne do oka Terencovi Fletcherovi, učiteľovi, ktorý má nezvyčajné metódy, ktorými posúva hranice svojim študentom. Pod jeho dohľadom, Andrew začína snívať ešte viac a chce sa stať ešte väčšou hviezdou, ktorá sa dostane do dejín hudby. Toto prianie sa však stane posadnutosťou, ktorá začne nádejnému bubeníkovi ničiť život. 

Parazit

Rodina Kimovcov nemá príliš šťastia v živote. Žijú takmer v pivničnom byte, kde kradnú internet od svojich susedov a z času na čas pracujú ako brigádnici. Raz ich navštívi kamarát ich syna, ktorý odchádza žiť do zahraničia a ponúkne mu prácu namiesto neho. Ide o doučovanie študentky z veľmi bohatej rodiny Parkovcov. S falošným diplomom sa synátor vyberie do luxusnej vily Parkovcov a urobí na nich dobrý dojem. Okamžite príde s nápadom, ktorý by mohol fungovať aj u jeho sestry. 

Najčítanejšie