Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dvíhanie autobusu či lietanie? Vďaka týmto zákulisným záberom zistíte, ako to v skutočnosti je!
Zdielať na

Dvíhanie autobusu či lietanie? Vďaka týmto zákulisným záberom zistíte, ako to v skutočnosti je!

Zdroj: space.com

To, že sa už takmer žiaden film nezaobíde bez použitia zeleného plátna je asi jasné. Nakrúcanie používanie počítačových efektov navždy zmenilo.

Thunder Force 

Keď sa povie meno Melissa McCarthy, ako prvé vám pravdepodobne napadne jej humor. Avšak v novom filme od Netflixu si zahrala superhrdinku a mala čo robiť, aby sa na pľaci do tejto úlohy vžila. Za úlohu mala dokonca aj dvihnúť autobus či skákať do neskutočnej výšky. A pri nakrúcaní to vyzeralo aj takto...

News of the World

Tento film s Tomom Hanksom sa odohráva na Divokom západe a tvorcovia mali čo robiť, aby túto autentickosť pretavili aj do výsledného diela. Vznikalo to nejako takto. 

Gentlemani 

Réžia pod taktovkou Guya Ritchieho musí byť výborná. Ako správny Angličan, aj tento režisér pil popri práci čaj. Na týchto fotkách vidieť jeho interakciu s hercami. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Guy Ritchie (@guyritchie)

Zack Snyder’s Justice League

Hoci je Superman jeden z najsilnejších superhrdinov, Henry Cavill má svoje kapacity. Preto to na pľaci vyzeralo takto. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

Hobit: Smaugova pustatina

Benedict Cumberbatch draka v tomto filme nielen daboval, ale aj hral. Je to perfektný herec a tak si tým nemal problém. Avšak tvorcovia na to využili zaujímavú techniku. 

Gravitácia

Sandru Bullock treba za tento výkon naozaj obdivovať. Hrať, že sa vznášate vo vesmíre vyžaduje neskutočnú prípravu a aj na tomto videu je vidieť, že ju Sandra podstúpila. 

Najčítanejšie