Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto je 7 chýb vo filme Titanic, ktoré spozorujú len skutoční fanúšikovia!
Zdielať na

Toto je 7 chýb vo filme Titanic, ktoré spozorujú len skutoční fanúšikovia!

Zdroj: YouTube.com

Aj ten najlepší film má v sebe chyby. Niektoré sú viac a niektoré menej viditeľné. Pri najbližšom sledovaní tohto filmu si tieto veci určite všimnite.

1. Znamienko, ktoré sa mení 

Toto je jedna z najvýraznejších chýb, ktoré spozoroval takmer každý pri sledovaní tohto filmu. Ak ste pozorní, určite už viete o tom, že jej znamienko putovalo po tvári a raz bolo naľavo, inokedy naparavo.

brightside.me

2. Etiketa 

Príbeh filmu sa zameriava na lásku dvoch ľudí z rozličných sociálnych vrstiev. Rose a jej mama patria do bohatej, privilegovanej triedy a mali by vedieť protokol týkajúci sa etikety a správania sa. V skutočnosti však vo filme niekoľkokrát vidíme porušenie týchto pravidiel. Vo filme napríklad môžeme vidieť, že jedlo a nápoje konzumujú s rukavičkami, čo bolo v tej dobe zakázané. 

brightside.me

3. Oblečenie z inej doby 

Počas raňajok s Rose vidíme vrchol Calovej žiarlivosti a hoci mnoho ľudí venovalo svoju pozornosť práve tomuto, jedna vec tam nehrala. Boli to topánky, ktoré mal Cal obuté. Išlo o to, že mu v topánkach chýbali ponožky, ktoré boli v tej dobe nevyhnutnosťou. 

brightside.me

4. Chýbajúci náhrdelník 

Rose mala na večeri s mamou veľmi elegantný náhrdelník, no zrazu, keď sa rozhodla z večere odísť, jej náhrdelník zmizol. Zmenili sa dokonca aj jej vlasy. 

brightside.me

5. Ako sa Rose chytala zábradlia? 

Rose, ktorá sa rozhodla, že z lode zoskočí sa na jednom zábere chytala svojich šiat a na inom zas nie. Išlo o chybu, ktorú si však niekto v strižni mohol všimnúť... 

brightside.me

6. Miznúce objekty

Pravdepodobne si pamätáte na Jackove zatknutie, ktoré bolo neprávom. Rose ho, samozrejme, išla hneď vyslobodiť. Niečo však zlyhalo, keďže v pozadí sa za nimi objaví vankúš a následne zmizne.

brightside.me

7. Kam zmizol zmrznutý nos? 

Jack a Rose boli uprostred zmrznutého oceánu a bojovali o prežitie. Na začiatku týchto scén má Jack pod nosom ľad. O chvíľu neskôr, keď už konečne prišla pomoc, ľad záhadne zmizol. 

brightside.me

Najčítanejšie